kossta 4 #1 Публикувано 5 Май, 2015 Здравейте ,имам нужда от помощ.По колата 50 000 км. нищо не съм пипал,но почна да ми изхвърля водата от радиатора в казанчето и то само на дълъг път.Като я върна и работи на място всичко е ок,загрява,включва перката и охлажда.Смених термостат , датчик и капачката на радиатора,но вдигна ли 120 след 20 километра водата е отново в казанчето и радиатора се изпразва и колата загрява.Пускам парното и охлажда.Маслото ми е чисто. Моля ,кажете от какво може да става така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 5 Май, 2015 Вероятно гарнитура на главата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kossta 4 #3 Отговорено 5 Май, 2015 Благодаря, а знаете ли горе долу колко ще ми струва ремонта евентуално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
гената. 11 #4 Отговорено 5 Май, 2015 Гарнитура 60лв и труд 100,антифриз и масло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #5 Отговорено 5 Май, 2015 Пък ако се е изкривила от жегата може и шлайф... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kossta 4 #6 Отговорено 5 Май, 2015 Благодаря,утре я карам на майстор в София и ще пиша за резултат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове