J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 27 Април, 2015 Как да проверя дали работи машинката за стъклото.Еладжия ми каза,че машинката не работи и ще купувам друга но искам да я проверя дали работи понеже ще я взимам през еконт.Хонда сивик 6 ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #2 Отговорено 29 Април, 2015 Ами лесно. Махаш кората, вадиш машинката, проверяваш дали достига захранване до куплунга, ако да, значи машинката не е ОК. За да се убедиш, подаваш външно захранване до нея и разбираш същото - не работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #3 Отговорено 29 Април, 2015 Човекът пита, как да провери машинката, която ще получи в офиса на Еконт, ако правилно съм разбрал.Като й подадеш "ток". Отиваш в офиса с колата, като предварително си разглобил кората на вратата. Свързваш "новата" машинка и пробваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #4 Отговорено 5 Май, 2015 Благодаря аз мислих да я пробвам на акумулатора но става сложно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове