sound_master 11 #1 Публикувано 26 Април, 2015 Здравейте, обмисляме да посетим седемте рилски езера другата седмица в неделя - 3 май.Ние сме от Пловдив и за сега сме две коли, като едните колеги са ходили преди години и имат опит.Ако има желаещи и са готови и подготвени за това приключение да се присъединят към нас.Колкото се съберем , съберем По принцип може да се измисли така, че да тръгнем още по-рано неделя сутрин, за да сме още по- навреме горе и да имаме аванс с времето спокойно да обикаляме... за цял ден и за да може да се приберем по-навреме, а някои хора както и аз сме на работа понеделник Но за един ден че ще си дам зор и се стегна, то си заслужава за това нещо... но всеки си преценя.Здрав дух здраво тяло, чист въздух и неописуемо преживяване като времетраене грубо ако тръгнем в 5,30 сутрин ще се приберем 23,30 по домовете си да спинкаме. Това е в сила за нашият регион които сме близко - София и Пловдив. Ако сте от много далече зависи как сте с работните дни и т.н... вие си преценяте.Според проучването ни, времето ще е добро тогава този ден със средни темп. от - 6 до 6 -7 гр. при слънчево време, но имайте предвид че вятър си е вътър там горе колкото и слаб да го дават по прогноза ние да сме си подготвени за да ни е спокойно и да се израдваме на красотата на природата ни..... ТОва е като цяло Поздрави на всички 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #2 Отговорено 26 Април, 2015 Много хубаво сте го решили,но имайте в предвид,че горе още си е зима и има сняг и то доста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #3 Отговорено 26 Април, 2015 Затова ще вземем и батушите . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SR-71 125 #4 Отговорено 13 Май, 2015 Колеги, как мина мероприятието? По принцип и аз съм за подобни мероприятия, но видях темата късно ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sound_master 11 #5 Отговорено 14 Май, 2015 ами избрахме временно друга дестинация и отидохме до хотнишките водопади - към Велико Търново инъче беше хубаво...хем да не бързаме да се постопли времето още, хем да се съберем повече хора за Рилските...това е положението.За сега ще изчакаме и така.. Нямам нет иу нас и си счупих телефона. нямам мн възможност за сега и съм офф. скоро данмо се оправят нещата н но колегата може да пише ако има нещоПоздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове