Jump to content
sound_master

Разходка до 7-те Рилски езера

Recommended Posts

Здравейте, обмисляме да посетим седемте рилски езера другата седмица в неделя - 3 май.Ние сме от Пловдив и за сега сме две коли, като едните колеги са ходили преди години и имат опит.Ако има желаещи и са готови и подготвени за това приключение да се присъединят към нас.Колкото се съберем , съберем :) По принцип  може да се измисли така, че да тръгнем още по-рано неделя сутрин, за да сме още по- навреме горе и да имаме аванс с времето спокойно да обикаляме... за цял ден и за да може да се приберем по-навреме, а някои хора както и аз сме на работа понеделник :|  Но за един ден че ще си дам зор и се стегна, то си заслужава за това нещо... но всеки си преценя.Здрав дух здраво тяло, чист въздух и неописуемо преживяване :wub:

:)  като времетраене  грубо  ако тръгнем в 5,30 сутрин ще се приберем 23,30 по домовете си да спинкаме. Това е в сила за нашият регион които сме близко - София и Пловдив. Ако сте от много далече зависи как сте с работните дни и т.н... вие си преценяте.Според проучването ни, времето ще е добро тогава този ден със средни темп. от - 6 до 6 -7 гр. при слънчево време, но имайте предвид че вятър си е вътър там горе колкото и слаб да го дават по прогноза ние да сме си подготвени за да ни е спокойно и да се израдваме на красотата на природата ни..... ТОва е като цяло Поздрави на всички  :)

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво сте го решили,но имайте в предвид,че горе още си е зима и има сняг и то доста.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затова ще вземем и батушите .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, как мина мероприятието? По принцип и аз съм за подобни мероприятия, но видях темата късно ...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами избрахме временно друга дестинация и отидохме до хотнишките водопади - към Велико Търново инъче беше хубаво...хем да не бързаме да се постопли времето още,  хем да се съберем повече хора за Рилските...това е положението.За сега ще изчакаме и така.. Нямам нет иу  нас и си счупих телефона. нямам мн възможност за сега и съм офф. скоро данмо се оправят нещата :D н но колегата може да пише ако има нещоПоздрави

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...