venis77 10 #1 Публикувано 20 Април, 2015 Здравеите отново на всички....колата ми е HONDA CIVIC 1.7 дизел-2004 феислифтова-имам тропане по предницата и даже и по задния мост се чува че нешо не е наред,ходих при моя маистор ,прегледа я и ми каза на първо време да сменим предни и задни биалетки и тампони на стабилизиращата щанга на задният мост,които тампони се оказа че ги няма почти никъде...някакви идеи от къде да се поръчат и колко биха стрували...и друг въпрос...моите съмнения за тропането отпред е КОРМИЛНА РЕИКА,понеже разбрах че е слабо място на модела,някои знае ли къде може да се прегледа колата,доколкото разбрах има в Пловдив маистор но неможах да намеря кординати или телефон,помагаите с каквото и да е инфо...мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #2 Отговорено 24 Април, 2015 къде да си побликувам темата за да получа отговори на въпросите ми,помагаите колеги.......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #3 Отговорено 24 Април, 2015 Прочети специалната тема за 7ма генерация ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #4 Отговорено 24 Април, 2015 КАДЕ Е ТЯ КОЛЕГА,ТЪРСЯ ИЗ ФОРУМА ЗА МОЯ ПРОБЛЕМ И НИЩО..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 108 #5 Отговорено 25 Април, 2015 Ето я http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=44905&page=55 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #6 Отговорено 25 Април, 2015 55 та страница излиза и на нея става въпрос за размер на гуми .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 108 #7 Отговорено 25 Април, 2015 Да, пуснах ти линк към последната страница. Можеш сам да си я разгледаш и да потърсиш инфо за твоя проблем или да си зададеш въпроса направо там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #8 Отговорено 25 Април, 2015 ок...нов съм и не знам как става... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове