koko__2002 32 #1 Публикувано 20 Април, 2015 Здравей те. Както става ясно от заглавието, от известно време ми се появи едно много гадно и странно ромолене. Появява се при ускорение само на втора предавка, и то в определени обороти от 2500 до 4000. Някой имал ли е такъв проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #2 Отговорено 20 Април, 2015 Май ще трябва да хвърлим боб,за да разберем .Дай малко повече инфо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #3 Отговорено 20 Април, 2015 Ами всичко съм написал няма друго инфо. Само на втора предавка се появява и то само в определените обороти. Колата е Хонда ЦР-В 98 с ръчни скорости, ако за това питаш но то си ми го пише в профила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #4 Отговорено 23 Април, 2015 (Редактирано) От къде идва шумът?... имах подобен проблем и се оказа, че катализатора ми е заминал. Питата в него станала на прах и като даваш газ се джурка вътре... Редактирано 23 Април, 2015 от Dragijev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #5 Отговорено 24 Април, 2015 Ами усещам го отпред долу някъде. Интересното е, че от ден два го няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #6 Отговорено 13 Юни, 2015 Така има развитие по моя въпрос. Първо да кажа, че ромоленето започна да се явява първо като ускорявам направо, но когато си поиска. След време взе и в завой да се появява и вчера смених външно ляво каре и двата кормилни накрайника защото бяха разбити. Вече няма проблеми с тракането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #7 Отговорено 13 Юни, 2015 Може спукан изп.колектор,може като се усуче двигателя при назобване да изпада в резонанс тръбата или катализатора... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #8 Отговорено 13 Юни, 2015 Маркони проблема се реши но не разбрах от кое е било: дали от карето (което според майстора е било "леко" разбито) или от разбитите шарнири на накрайниците, защото наистина си бяха доста разбити като ги хвана с ръка и направо се клатеха като на коча както се казва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове