Майната 4 #1 Публикувано 2 Март, 2007 на полигона на Гребната база лелее, покрай тая гондола се улисах и почти бях забравил за срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest r2d2 #2 Отговорено 2 Март, 2007 Този път и аз ще присъствам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #3 Отговорено 3 Март, 2007 жалко аз този път няма да мога да дойда щото съм в софия... вече... но другия месец съм на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #4 Отговорено 3 Март, 2007 утре е срещата........да не се успите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deleted_ 2 #5 Отговорено 3 Март, 2007 утре е срещата........да не се успите ехх мойта кола е в бокса ... ... ще има ли скоро пак срещичка ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #6 Отговорено 4 Март, 2007 айдее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #7 Отговорено 4 Март, 2007 открий разликите хайде папараци, давайте и другите снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1047 #8 Отговорено 4 Март, 2007 Е-е-ее ,пак диджейско присъствие е имало Май трябваше и аз да прескоча балкана със шмиргела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #9 Отговорено 4 Март, 2007 ами прескочи го той сега е по Ямбол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1047 #10 Отговорено 4 Март, 2007 ами прескочи го той сега е по Ямбол Нещо на почерпки ми мерише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #11 Отговорено 5 Март, 2007 нямаше отърване, наред ни подкара........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове