bob40 0 #1 Публикувано 18 Април, 2015 Здравейте колеги От както си купих Хондата - 7ген., 1.7 ctdi 2002г. , чувам едно тропане, което е особено отчетливо на павета. Сменил съм всичко по предницата - амортисьори, тампони, манони, защото и без туй си бяха за смяна, но тропането си остана и ме дразни много. Та карам си днес аз по павета и си тропа колата. Бях се заслушал в самото тропане и като наближавам светофара и натискам спирачките тропането спря. Направих си още няколко такива експеримента, карам по павета и съвсем леко натискам спирачката и тропането изчезва. Предните дискове са си за смяна, в това съм сигурен и скоро ще им дойде ред за смяна. Според вас на какво може да се дължи това тропане, което изчезва при натискане на спирачката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #2 Отговорено 18 Април, 2015 Здрасти колега, описал съм решението още преди 4 години: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=44905&p=1057232660 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bob40 0 #3 Отговорено 18 Април, 2015 Благодаря ти колега Ще пробвам това и ще пиша за резултата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SkyWalker 37 #4 Отговорено 19 Април, 2015 При мен аналогично тропане изчезна със смяна на дисковете. Старите имаха сериозен ръб и откакто съм ги сменил, всичко е тихо. Накладките не съм сменял тъй като имаха доста живот, та при мен се оправи само от дисковете. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове