Jump to content
niki_honda

Заден долен носач - сивик англичанка

Recommended Posts

Понеже майстори ми каза, че тампоните на задния долен носач са заминали, въпроса е може ли да се сменят само те или трябва целия носач. Тук не говорим за тези големите тампони на задната щанга...тях също ще сменявам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напречния или надлъжния долен носач,и коя задна щанга-стабилизиращата ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става въпрос за напречен долен носач...целия ли се сменя или се продават само тампоните му?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега сменят се само тампоните.Скоро направих тази операция на моята кола.Средните тампони за амортесьорите ги взех от София ул.Козлодуй (10-12лв по спомен) а другите ги взех от Евро 07 ( и те по 10-12лв) Говоря за носача на който е хванат амортесьора. Но и на другия носач се сменят всички тампони.  Така че кажи на майстора ти да ти намери тампони или си смени майстора :) 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко би струвал нормално труда за тази операция - смяна на тампоните на долния носач и смяна на тампоните на тези големите носачи с ушите на задната стабилизираща щанга?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сам си ги сменях всички тампони.Разглобяването и сглобяването ако знаеш какво правиш и ако не запече някой болт се прави за около час-час и половина.Тампоните за избиване и набиване стават по бавно,но като цяло около 3-5ч трябва колата да е готова.А за парите не мога да кажа тъй като това е относително според градът и майстора.Предполагам в рамките на 50-100лв.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такива тампони никъде няма...то даже и цял заден носач няма никъде. Само в Хонда...не знам от къде сте ги взимали тия части.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж тук дали това са ти тампоните.Цени няма да видиш,но поне снимките. https://www.euro07.bg/catalog/catalog.php?action=results&searchType=searchByCar&id=14586

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж тук дали това са ти тампоните.Цени няма да видиш,но поне снимките. https://www.euro07.bg/catalog/catalog.php?action=results&searchType=searchByCar&id=14586

Не се отваря тоя линк. Аз не ги знам как изглеждат така или иначе...не съм лягал под колата. Просто споделям какво ми е казал майстора ми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажи му да провери в евро 07. Публикувано изображение  Ако са тези ги има.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говорим за тампони номер 20 и 27 нали ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да. На 27 е хванат амортесьора а на 20 единия край е към др.носач а дугия е към купето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...