niki_honda 8 #1 Публикувано 17 Април, 2015 Понеже майстори ми каза, че тампоните на задния долен носач са заминали, въпроса е може ли да се сменят само те или трябва целия носач. Тук не говорим за тези големите тампони на задната щанга...тях също ще сменявам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 17 Април, 2015 Напречния или надлъжния долен носач,и коя задна щанга-стабилизиращата ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #3 Отговорено 17 Април, 2015 Става въпрос за напречен долен носач...целия ли се сменя или се продават само тампоните му? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #4 Отговорено 18 Април, 2015 Колега сменят се само тампоните.Скоро направих тази операция на моята кола.Средните тампони за амортесьорите ги взех от София ул.Козлодуй (10-12лв по спомен) а другите ги взех от Евро 07 ( и те по 10-12лв) Говоря за носача на който е хванат амортесьора. Но и на другия носач се сменят всички тампони. Така че кажи на майстора ти да ти намери тампони или си смени майстора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #5 Отговорено 18 Април, 2015 Колко би струвал нормално труда за тази операция - смяна на тампоните на долния носач и смяна на тампоните на тези големите носачи с ушите на задната стабилизираща щанга? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #6 Отговорено 19 Април, 2015 Аз сам си ги сменях всички тампони.Разглобяването и сглобяването ако знаеш какво правиш и ако не запече някой болт се прави за около час-час и половина.Тампоните за избиване и набиване стават по бавно,но като цяло около 3-5ч трябва колата да е готова.А за парите не мога да кажа тъй като това е относително според градът и майстора.Предполагам в рамките на 50-100лв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #7 Отговорено 21 Април, 2015 Такива тампони никъде няма...то даже и цял заден носач няма никъде. Само в Хонда...не знам от къде сте ги взимали тия части. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #8 Отговорено 21 Април, 2015 Виж тук дали това са ти тампоните.Цени няма да видиш,но поне снимките. https://www.euro07.bg/catalog/catalog.php?action=results&searchType=searchByCar&id=14586 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #9 Отговорено 21 Април, 2015 Виж тук дали това са ти тампоните.Цени няма да видиш,но поне снимките. https://www.euro07.bg/catalog/catalog.php?action=results&searchType=searchByCar&id=14586 Не се отваря тоя линк. Аз не ги знам как изглеждат така или иначе...не съм лягал под колата. Просто споделям какво ми е казал майстора ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #10 Отговорено 22 Април, 2015 Кажи му да провери в евро 07. Ако са тези ги има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #11 Отговорено 22 Април, 2015 Говорим за тампони номер 20 и 27 нали ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #12 Отговорено 22 Април, 2015 Да. На 27 е хванат амортесьора а на 20 единия край е към др.носач а дугия е към купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #13 Отговорено 22 Април, 2015 Намерих ги да. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #14 Отговорено 22 Април, 2015 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове