косьо 7+2 4 #1 Публикувано 16 Април, 2015 (Редактирано) Здравейте Вече минаха повече от седем месеца от както съм я купил и реших да си направя тема макар ,че колата е позната тук понеже я взех от форума.Основните работи който съм направил по нея за този период е да я направя малко по светла в купето и отвън. лед плафони и лед крушки в оригиналните плафони и лед лента във вратите задна светлина ще добавя в скоро време и още една в ляво осветление на ел.пакета осветление в багажника ветробрани от английско црв борд компютър от Русия нов калъф за резервната гума ушит от тъщата и някой надписи Редактирано 16 Април, 2015 от косьо 7+2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
косьо 7+2 4 #2 Отговорено 29 Юли, 2015 Здравейте Още една полезна пластмаса според мен 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandy 23 #3 Отговорено 16 Септември, 2015 Здравей колега, може ли дадеш малко информация за допълнително монтираният борд компютър, става ли за старият протокол ОБД1 (трипиновата букса) ? Как направи осветлението зад ел.панела на стъклата? От къде взимаш захранване за ЛЕД лентата под вратите? Благодаря предварително за разясненията Основно на първо четене и мен ми "пречи" липсата на направеното от теб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
косьо 7+2 4 #4 Отговорено 18 Септември, 2015 Здравей колега, може ли дадеш малко информация за допълнително монтираният борд компютър, става ли за старият протокол ОБД1 (трипиновата букса) ? Как направи осветлението зад ел.панела на стъклата? От къде взимаш захранване за ЛЕД лентата под вратите? Благодаря предварително за разясненията Основно на първо четене и мен ми "пречи" липсата на направеното от теб. Здравейте Да почна от зад напред.За осветлението в купето аз само казах желанията си а едно майсторче ги направи.За лед лентата под вратите е взето ток от плафона на който сложих и едно реле от волксваген за забавяне на изгасянето,а за ел.пакета ток от габаритите. После пак ще пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
косьо 7+2 4 #5 Отговорено 10 Декември, 2015 Здравейте Още малко снимики Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maratago 0 #6 Отговорено 16 Декември, 2015 Здравейте колеги ! От няколко дни имам и Хонда ЦРВ ІІ / от три години имам Хонда ЦРВ І / и имам следния проблем - не заключва всички врати дистанционното , а в автокъщата го правеше , но беше прана и отвътре ...възможно ли е да е от прането и ако не е дайте съвет за отстраняването на проблема . Благодаря ви предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове