pasala 0 #1 Публикувано 10 Април, 2015 Здравейте колеги , притежавам едно прелестно създание , Сивик 5-та генерация с двигател д13б2 - 75 к.с , от доста време обмислям да я подсиля , не ми се занимава да взимам нов двигател , искам да направя скромен проект на д13б2 , разбрах че има вариант да стане около 125 к.с с мини-ме проект , но бих желал да изслушам вашите предложения какво ще е нужно за стартирането и завършването на проекта , какво ще ми е нужно ( като части ) и т.н , не съм запознат доста с нещата и бих желал да ми обясните ако е възможно , благодаря за вниманието ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 10 Април, 2015 Малеее чакам да видя отговорите първите 21 съм ги чел.Ще зема участие и аз де. Но по натам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #3 Отговорено 10 Април, 2015 Колега дай някой лев и да ти дам моята кола всичко което ще правиш вече е направено че и малко повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pasala 0 #4 Отговорено 11 Април, 2015 (Редактирано) ITI не си търся друга кола , искам да си направя собствен проект , който да си го направя сам и когато нещо не дай си боже стане , я се развали нещо да знам примерно как да си го оправя а не да купя готова и да скляпам ако стане нещо , смятам си съгласен с мен :)Japaness Fever - доста проекти съм разглеждал колега , в гугъл има над 20 проекта - така е спор няма , но бих желал да изслушам и вашите мнения за стартиране+завършване на такъв проект Редактирано 11 Април, 2015 от pasala Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #5 Отговорено 12 Април, 2015 Съгласен съм наистина ще се научиш съдя по мен и приятелите ми чети повече кой какви грешки е правил и не ги прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pasala 0 #6 Отговорено 12 Април, 2015 Доста прочетох относно мини-ме , и доста провали са ставали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 12 Април, 2015 Ко речи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #8 Отговорено 12 Април, 2015 Може да смениш коляновия вал,биелите и петите с д 15-кови Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pasala 0 #9 Отговорено 12 Април, 2015 Че е време да започнете с мненията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #10 Отговорено 13 Април, 2015 Еми всичко ако е сглобено както трябва и е в съответните допуски,и с подходящата настройка защо да не изкара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pasala 0 #11 Отговорено 14 Април, 2015 Ами както колегата AMD каза , ако всичко е изрядно направено с акъла си би трябвало да издържи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #12 Отговорено 14 Април, 2015 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=95587&do=findComment&comment=1057423103 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове