Jump to content
sneakyz

Вторият ключ не пали

Recommended Posts

Здравейте колеги,

Сдобих се с 2006 Хонда Акорд 2.4 i-VTEC EX (не е фейслифтова). Много ме прави щастлив количката ама днеска пробвах да я запаля с втория ключ и не пали, върти до безкрайност, но не пали. Работата е там, че лампата на таблото със зеления ключ не спира да мига като дам контакт и като въртя да запали. С първия ключ, с който пали колата безпроблемно лампата светва и изгасва още докато съм на контакт. Идеи?

Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли батерия втория ключ?Не ти разпознава ключа,затова не пали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или ключа не е от тази кола .колата трябва да пали и без батерия, тя е само за алармата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Батерия има защото бутоните за отключване, заключване и отваряне/затваряне на багажника работят на 2-я ключ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напоследък зачестяват кражбите на Хонди, та в този ред на мисли, възможно ли е да са ти дали правен втори ключ, действащ само на алармата и патроните, а да са задържали единия от оригиналните, който да действа и на имобилайзера? Не искам да те плаша излишно (може и самия ключ да се е скапал), но имай едно на ум!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човекът от когото купих колата ми каза, че ключът никога не е бил ползван. Той наистина изглежда буквално като че даже да не е бил хващан в ръка. Май ще ходя да питам в Юби Ко, да видим какво ще кажат те. Ако някой е имал такъв проблем моля да сподели :)

Весели празници :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имах същия проблем...с резервния ключ без бутоните.Един ключар/и то добър/ми каза че се поставя нов чип ,отстрани ,записва се и готово.Затова трябва да видиш дали има на ключа отдолу малка червена пласмаса, която се издърпва и там се поставя чипа,ако ключа е без бутони!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не видях , че и втория ключ е с бутони,но Emicha 1 e абсолютно прав! Трябва сериозно да се замислим,относно защитата от кражби!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...