JayR 77 #1 Публикувано 3 Април, 2015 Здравейте, Без видима причина волана на сивика започна да криви надясно при натискане на газта без значение от предавката. В момента в който отпусна педала поизправя положението си, натискам и пак тръгва надясно. В същото време без газ автомобила дърпа леко наляво, а при подаване на газ изправя траекторията. За да обобщя при прав волан отива наляво а при завъртян надясно колата върви направо. Управлението се усеща несигурно. В предницата се усеща хлабавина която почуква отдясно при преминаване през легнали полицай. Проверих я на канала но няма видими повреди. Гумите изглеждат ок, налягането е еднакво, джантите ги балансирах преди зимата. Биалетки сменяни преди година, тампони на стаб. щанга преди половин година. Реглаж правен последно есента. Ще трябва да я закарам на сервиз и реглаж, но преди това ми се иска да чуя вашите компетентни мнения за евентуалната причина на проблема. Поздрави! п.п. Понеже ме избива студена пот от сервизите, моля за препоръка на кадърен майстор на окачване в София. Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #2 Отговорено 3 Април, 2015 Освен проблеми в окачванете,рейка и т.н. .... провери дали не ти задържа няколко спирачен апарат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JayR 77 #3 Отговорено 3 Април, 2015 Може и да има нещо вярно защото започна да претриса волана при спиране и ме влече на една страна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WHITE POWER 5 #4 Отговорено 3 Април, 2015 рейката механична ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JayR 77 #5 Отговорено 3 Април, 2015 стандартна хидравлична за сивик 6та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #6 Отговорено 3 Април, 2015 Реглаж правен последно есента. Ще трябва да направиш нов стенд, но отиди на друго място, на старото здраво са омазали нещата. Докато си там, накарай момчетата да направят оглед на тампони/шарнири/накрайници. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JayR 77 #7 Отговорено 8 Април, 2015 И така резултата от диагностиката: [*]разбит вътрешен прът (дълъг) на рейката. Оттам силен радиален луфт на дясно предно колело. Сега идва сложната задача да намеря къде да го оправят в София. Мерси на отзовалите се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DragooNArT 12 #8 Отговорено 8 Април, 2015 На мен при пълна газ в завой не ми даваше да въртя волана докато не отпусна газта, след смяна на долните носачи(+ слагане на стаб. щанга отпред) и сичките им тампони + вътрешни/външни накрайници и единия тампон на скоростната кутия вече няма този проблем.Поздрави,Николай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове