Jump to content
Heisenberg

Добавка "РЕСУРС" Мнения

Recommended Posts

Някой карал ли е с въпросната добавка. Има ли полза или вреда от нея. Казват че сваля разхода на масло дали е вярно >? http://www.asmotors.eu/pritejateli.htm

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега добър въпрос и аз съм ги виждал, но нямам представа за ползите от тях.

Малко съм скептичен към добавки за "ремонтиране" на двигател, може и да греша.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм я пробвал, има ефект само ако"жалиш" мотора,смисъл никво ръчкане!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно над тази нямам наблюдения, но преди да направя ремонт на Б18-то, с подобно добавка и средна скорост 150-160км/ч - Бургас- София долях 3 литра масло и една опаковка "no smoke"  на връщане с 110км/ч не го пипна...

смисъла е докато се набави ресурс за ремонта

Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, можеш ли да дадеш повече информация?

Благодаря!

Аз съм я пробвал, има ефект само ако"жалиш" мотора,смисъл никво ръчкане!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.moto-guard.com/ - пробвал съм я . Резултата е минимален - двигателя утихна за около седмица , но продължи да си гори масло . След 3 000 км. също никакви изменения от предишното състояние.

http://online.merkury-bg.biz/Joomla/%D0%90%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B8/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%20%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0-21402.html и http://online.merkury-bg.biz/Joomla/%D0%90%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B8/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D1%85%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D1%80-%D0%BB%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%82-%D0%9C%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%BB.html- също никакъв резултат.

Единствената добавка , която намаля разхода на масло за 200 000 км. се нарича нови сегменти на буталата и нови гумички на клапаните.

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Колега, можеш ли да дадеш повече информация?

Благодаря!

Ами колегата над мен го е обяснил перфектно,същата работа е и с ресурса

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До сега имам опит с друга добавка, над 4 лични автомобила и 2 на приятели. Става въпрос за http://rimetbg.com/benzin-all-order.php?id=41.

Първата бе Фиат Темпра 1.6 - не пипаше масло преди, не пипаше и след :)). Подобри се празния ход на мотора, също доста подобрение на ниските и по-малко във високите. За разход по-скоро къмто НЕ.

Другите 3 са:

2 Хонда Акорд F18B2 както и Сивик англичанка D14A7 с разширена гарнитура. И при трите имаше същия ефект.

Първия Акорд изгуби около 700мл масло за 10000 км а след добавката спря да пипа. Ниските отново се подобриха много, откъдето и се премахна нуждата от по ниски предавки -> по нисък разход.

Сивика също получи подобрение.

А втория Акорд го карам сега - преди 4 месеца го купих и гореше около литър масло на 1000. Оттогава съм сложил и отново се подобри работата и тягата в ниските обороти (оттогава съм минал 7000км) но все още си гори масло. Може би по-малко, но дори и да е така не фрапиращо по-малко. 

За по-големи разходи на масло колегите са казали - Сегменти. Гумичките са "пишман" работа :)

моите познати също споделят такива впечатления (Ауди 80 1.9 тди и БМВ е36 316)

Като съвет бих ти препоръчал определено тази добавка а и на всеки. Аз слагам по 3, както са оказанията за 200 000+ км (макар че знае ли всъщност човек). Имам човек който ми ги продава по 9лв броя тъй че ако ще си карате колите поне още 10 000км си заслужава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, вие ме шашкате, какви са тези разходи на масло.

1 л-1000 км ... . най - добре наистина сегменти и гумички, или поне гумички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гумичките бяха за закуска :)- няколко часа следобед ама нищо общо. Хонделките си искат сегменти.

Още като я купих колата и си имаше туба масло в багажника :))

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...