illko 0 #1 Публикувано 18 Март, 2015 Здравейте приятели, Често преглеждам този полезен форум. Днес реших че е време да се регистрирам Накратко казвам се Иван от Варна, имам CRV 1999 от почти 2 години. Излишно е да споменавам че обожавам този модел, няма никакви минуси - проходим, маневрен, изчистен и функционален дизайн и интериор, тихо купе.. и тн и тн Пазих колата като очите си, но имах "късмета" да бъда в София точно когато падна голямата градушка. Въпреки че бях от късметлиите без потрошени стъкла и фарове, колата ми е на решето. За съжаление по онова време нямах възможност за авто каско.. Не смятам да я продавам още, твърде много се привързах .. и мисля да си я оправя.. Реших че тук е най-подходящото място да потърся съвет за човек който може да изправи добре вдлъбнатините на разумна цена.. Варна, В. Търново и Ямбол са ОК като дестинации Прилагам няколко снимки.. Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #2 Отговорено 19 Март, 2015 еее, че то нищо и няма на колицата, ако видиш сивика ми на какво прилича За съжаление големите вдлъбнатини горе над вратите май са много трудно поправими, защото няма как да бъдат "избутани" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkata dinev 5 #3 Отговорено 27 Март, 2015 Колега, все едно си снимал моята кола, но в друг цвят И мен по същия начин ме наби градушката и аз си я карам така, но сега напролет ще я правя, че каското ми е със доверен сервиз към застрахователната компания и ще се възползвам от това. Ако можех да си взема парите, които ми определиха за щетата щях да го направя, но уви Не. През техния сервиз щетата я оценяват за 2000 лв., а ако бях избрал да не ходя във техен сервиз - дават 800 лв. (мафия). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове