В.И.Я. 5 #1 Публикувано 20 Февруари, 2015 Искам да Ви попитам за едно странно тропане отпред,когато гумата слиза надолу в някоя дупка? Нагоре при бабуна-не тропа. Отляво е по-слабо,а отдясно-по- силно! Имате ли идея? Сивик 5ген,хеч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 20 Февруари, 2015 Изпуснал амортисьор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
В.И.Я. 5 #3 Отговорено 20 Февруари, 2015 Надявам се на нещо по-евтинко. Каква пара са амортисиорите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivandobrev 0 #4 Отговорено 24 Февруари, 2015 Колега аз имах подобно тропане отпред на 6-та генерация и се оказаха шарнири. Ако е така сменяй ги навреме защото аз се забавих и се скъсаха и двата и ми създадоха доста повече ядове... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
New-1 36 #5 Отговорено 24 Февруари, 2015 накрайници,шарнири... :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #6 Отговорено 24 Февруари, 2015 Ако е тропането на страни- ляво и дясно възможно е да са отишли стабилизаторчетата -това беше при мен(сивик 6ген.) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове