ReSPecT 121 #1 Публикувано 26 Февруари, 2007 Така от както си постнах новия подпис на всички им е интересно как съм си направил таблото и съм затрупан от лс-та за това реших да покажа и разкажа как е направено всичко но за съжаление нямам много снимков материал понеже съм снимал с те Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #2 Отговорено 26 Февруари, 2007 ЕВАЛА, голяма игра1лка си е но, видимо си заслужава ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #3 Отговорено 27 Февруари, 2007 Аз на таквиз работи по принцип не се кефя, обаче като видях тва.... БРАВО !Ентусиаст си отвсякъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #4 Отговорено 27 Февруари, 2007 Май темата заслужава да отиде във важни. Станала е невероятно. Ентусиазма ти си го бива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #5 Отговорено 27 Февруари, 2007 (Редактирано) Браво! Много е добре!Мислил ли си за възможност за регулиране, автоматично или ръчно на силата на светене на диодите? Редактирано 27 Февруари, 2007 от blueeye Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ReSPecT #6 Отговорено 27 Февруари, 2007 по принцип може да се направи ама иска главобласкане Ето последното подобрение благодарение на колегата SLUS4O .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #7 Отговорено 27 Февруари, 2007 Да те питам. Като боядисва пласт масите, изполлзва ли някъкъв пластификатор. Тъй като когато се пръснат направо, след време се бели боята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov #8 Отговорено 27 Февруари, 2007 Аз никога не бих си направил подобна цигания в колата. Да си поръчаш да ти направят част от таблото от алуминии или карбон - да, да си сложиш хубави педали и волан - да, да си сложиш плазмени километражи - да, да ти претапицират колата специалисти с хубави материали - да. Ама като видя подобни тунинги за по 10лв...да карахме Голф 2 да, на него и да му се изсереш на капака пак ще му отива но на тия хубави коли...Но както казва мъдрецът - хора различни - вкусове много. От тука нататък съм ПАС по темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #9 Отговорено 27 Февруари, 2007 (Редактирано) Ти го каза всеки си има вкус.Щом мислиш така тва си е за теб но ми е мн интересно как изглежда твоята кола(ако имаш такава).А относто волана е оригинален момо точно там я обарка личи си какъв специалист си.Antony-Относно боядисването на таблото аз лично избрах спрей за джанти които е по здрав от нормалния и даржи на мърлявщина случайно ми се отплесна отверката като си зглобявах таблото и не можа да се надере спрея е марка Дупли колор. Редактирано 27 Февруари, 2007 от ReSPecT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #10 Отговорено 27 Февруари, 2007 Аз никога не бих си направил подобна цигания в колата. Да си поръчаш да ти направят част от таблото от алуминии или карбон - да, да си сложиш хубави педали и волан - да, да си сложиш плазмени километражи - да, да ти претапицират колата специалисти с хубави материали - да. Ама като видя подобни тунинги за по 10лв...да карахме Голф 2 да, на него и да му се изсереш на капака пак ще му отива но на тия хубави коли...Но както казва мъдрецът - хора различни - вкусове много. От тука нататък съм ПАС по темата.Мноо кофти му сра на труда на човека.Пи4а обяснява на заинтересованите как го е изпълнил,ти на къв са направи някъв виден тунер ли?Темата не е "харесва ли ви кво направих в колата си" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #11 Отговорено 27 Февруари, 2007 тунинги за по 10лв...да карахме Голф 2 да....Не е важно ...за колко кинта е тунинга ..а как е направен...офф ..ко ли са занимаам и аз...Валка мен ма кефи мерака ти ... нема са пуашиш...газ на тунинга за 10 кинта....па ко може и на 5 да паднеш ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #12 Отговорено 27 Февруари, 2007 Супер си ти е тунинга, да не слушаш хората ! Евала, за ентусиазма, станало е много добре! Червената кожа е добро попадение ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mario Pankov 0 #13 Отговорено 27 Февруари, 2007 (Редактирано) Щом мислиш така тва си е за теб но ми е мн интересно как изглежда твоята кола(ако имаш такава).А относто волана е оригинален момо точно там я обарка личи си какъв специалист си. Не се изнервяй братле, казвам си мнението. Моята кола ( да не повярва човек че имам такава ) е напълно сток и то защото не виждам смисъл да набивам пари в двигател 1.5. Изключвам само стоповете, тях съм сменил. Относно за волана, целият ми пост не целеше да се заяждам конкретно с твоят проект. Просто написах какво според мен е добър тунинг. Волана ти е хубав, спокойно. Мноо кофти му сра на труда на човека.Пи4а обяснява на заинтересованите как го е изпълнил,ти на къв са направи някъв виден тунер ли?Темата не е "харесва ли ви кво направих в колата си" А за това, че не пиша по темата и че не уважих труда на колегата си прав, извинявам се. Относно дали съм виден тунер или не, не виждам какво те касае. Редактирано 27 Февруари, 2007 от Mario Pankov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DNL #14 Отговорено 28 Февруари, 2007 Имах щастието да видя въпросното табло и интериорче снощи. На Валчо браво му е малко. И за изработката и за ентусиазма. И да не ти пука за критикарите ...газ на светлините и повече червена кожа брат!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Любомир Велчев #15 Отговорено 28 Февруари, 2007 Браво и от мене.Много труд си хвърлил. Леко и безавариино. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #16 Отговорено 3 Март, 2007 браво, продължавай в същия дух Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #17 Отговорено 4 Март, 2007 Много добра работа. Страхотно изглежда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #18 Отговорено 5 Март, 2007 Евала младеж, доста нерви са ти тряяли за да го постигнеш но явно си ги имал,мнооо хора тука едва ли имат търпението и мутивацията която ти си проявил.Успех и за напред само недеи мнооо да я претрупваш(лично мнение). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #19 Отговорено 9 Март, 2007 Мерси на всички за топлите думи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Ванчев 1 #20 Отговорено 9 Март, 2007 не можеш да лажеш на черното бяло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #21 Отговорено 9 Март, 2007 Мерси на всички за топлите думи Айде и прави нов подпис че този поостаря вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #22 Отговорено 9 Март, 2007 Ще направим нов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FOXO 45 #23 Отговорено 9 Март, 2007 Много добре е станало никога не сам харесвал невзра4ни табла в които трябва да се взира6 а и комбинацията м/у цветовете е супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #24 Отговорено 10 Март, 2007 Ето още едно старо подобрение ама нямах снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #25 Отговорено 10 Март, 2007 добре добре но мисля,4е колегата е прав за напред не я претрупвай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest assfull #26 Отговорено 10 Март, 2007 между другото аз ли4но по4ерпих някоя и друга идейка дано нямаш нищо против Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #27 Отговорено 10 Март, 2007 Няма проблеми аз ако съм искал да я крия нямаше да правя тая тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #28 Отговорено 10 Март, 2007 бар4ето пред лоста ми харесва,ама нямам такова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове