hndcvc 2 #1 Публикувано 11 Февруари, 2015 (Редактирано) Здравейте , колеги. Наскоро забелязах , че имам пропадане в пода някаде посредата между педалите и седалката. Като лека гърица , която я има и на шофиорското и на пасажерското място. Погледнах под колата , но не видях ръжди , даже купето ми изглежда доста здраво. Доста глупав въпрос но възможно ли е да има някаква фабрична чупка защото наистина незнам от кога е това нещо и какво трябва да направя? П.П. Сивик 5та хетч 95г. Редактирано 11 Февруари, 2015 от hndcvc Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #2 Отговорено 11 Февруари, 2015 Махни теписона и види какво е.Можеби отдолу е "замазана" за да не се вижда-говоря ако скоро си я купувал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hndcvc 2 #3 Отговорено 11 Февруари, 2015 Не е от скоро. Колата е купувана преди 6 - 7 години. Ще я разгледам пак хубаво , но отдолу нищо не си личи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #4 Отговорено 4 Април, 2015 При мен, 6-та хеч, се получи нещо подобно и от 2те страни, като натиснеш между седалката и педалите се чува сякъш е загнило и се мачка, оказа се че под мокета, или каквото се води това на пода, има нещо като смола или нещо подобно, черно нещо, което явно на тея години малко се е позахабило и се мачка самото то като го натиснеш. Купето си е здраво и няма гнило, нито от вътре нито отвън До това черното се добрах като свалих пластмасовата кора, която е върху прага вътре в купето, като си прекарвах кабела за бас-касата Провери, може да е същото или подобно. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaPower 15 #5 Отговорено 1 Септември, 2015 Колега "hndcvc" разбра ли от какво е? Питам понеже моя под и от деете страни е вълнист(не знамкак да го кажа по-точно) и то видимо. Така де и аз се чудя от какво е понеже отдолу не се вижда да има ръжда а като слагах диодните ленти видях, че и отвътре няма ръжда но така и не разбрах защо е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 355 #6 Отговорено 1 Септември, 2015 При мен, 6-та хеч, се получи нещо подобно и от 2те страни, като натиснеш между седалката и педалите се чува сякъш е загнило и се мачка, оказа се че под мокета, или каквото се води това на пода, има нещо като смола или нещо подобно, черно нещо, което явно на тея години малко се е позахабило и се мачка самото то като го натиснеш. Купето си е здраво и няма гнило, нито от вътре нито отвън До това черното се добрах като свалих пластмасовата кора, която е върху прага вътре в купето, като си прекарвах кабела за бас-касата Провери, може да е същото или подобно. Поздрави При мен е същото. Като се качвам и стъпя близо до седалката, се чува едно припукване, все едно ще ти пропадне крака. Колата е прясна италянка в перфектно състояние, без никакви ръжди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове