Николай Димитров 8 #1 Публикувано 8 Февруари, 2015 Привет,колеги!Спрял съм се на това спортно гърне: http://olx.bg/sportno-grne-s-tapa-fk-automotive-63mm-vhod-i55608158 и искам да ви попитам какво мислите за него.Колата,на която ще се монтира е Сивик 6ген. Д14.Извинявам се,ако темата не е за този раздел! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #2 Отговорено 8 Февруари, 2015 (Редактирано) Не и е нужно на д14-ската, чак толкова голямо гърне. Иначе самото гърне е много хубаво. Редактирано 8 Февруари, 2015 от B.Pavlov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #3 Отговорено 8 Февруари, 2015 Мисълта ми е дали самото гърне си заслужава парите...понеже съм чувал добри отзиви за тая марка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #4 Отговорено 13 Февруари, 2015 Аз си взех подобно на фк.звука е хубав има тапа карам с права тръба и крайното гърне.На извън градско слагам тапата и всичко е ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #5 Отговорено 13 Февруари, 2015 И аз съм се спрял на гърне с тапа,понеже пътувам всяка седмица Сливен-Варна и обратно и ще ми дойде доста шумно без тапа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #6 Отговорено 13 Февруари, 2015 Даже при мен би трябвало да не е толкова шумно,понеже съм си със заводската генерация просто ще заменя крайното гърне със спортно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomill 40 #7 Отговорено 16 Февруари, 2015 Колега дали взе гърнето, това ли някое друго, сподели впечатления Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове