WAFFEN SS 31 #1 Публикувано 7 Февруари, 2015 Здравейте колеги, реших се най-накрая да сменям разпределителния вал на D13-ката с такъв от D14A1 , но не мога да намеря тия О-пръстени по нашите магазини, от Добрич съм, някой можели да ми каже от къде да си ги поръчам. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 7 Февруари, 2015 Дай ми точни размери и ще се опитам да ти намеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #3 Отговорено 7 Февруари, 2015 Ами нямам шублер за да ги измеря точно, за D13B2 глава са, предполагам и на D15 са същите...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #4 Отговорено 7 Февруари, 2015 Ако имаш време най-добре да си ги поръчаш от общите поръчки във форума,щото тука налични трудно ще намериш.Варианта е да се търси заместител със същия размер,ако е на зор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #5 Отговорено 7 Февруари, 2015 Да. колата я ползвам всеки ден, и ми трябва постоянно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #6 Отговорено 7 Февруари, 2015 Виж тук - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=92293, и направо пиши и питай Пешо (Izanagi), той организира общи поръчки на оригинални части, а пък и може и да има налични, останали. Май не всичко, което му се намира, го има обявено. Късмет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #7 Отговорено 9 Февруари, 2015 Опааа, намерих от една пловдивска фирма 20лв. струват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #8 Отговорено 9 Февруари, 2015 Такааа, намерих тия О-пръстени, но изникна друг проблем, вала от D14A1 и тоя от D15B7, не стават, като се сложи който и да е от валовете, и като се затегнат болтовете, и не се въртят, като се сложи моя на D13 се върти без проблем, от какво ще е ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове