Jump to content
diterh

Honda Jazz-2003- та. Централно заключване.

Recommended Posts

  Привет колеги!

Някой наясно ли е дали централното на Джаза е опция, която се поръчва от купувача, или е стандартно оборудване за модела?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

долкото зная централно има при всички модели, но дистанционно централно заключване няма при 1.2 мотора.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Централното няма нищо общо с това с кой мотор е колата, всички модели са с централно което работи при отклчване с ключа. Вече дали е с дистанционно или не зависи от нивото на оборудване и желанията на първия собственик. Моята беше 1,2 и имаше дистанционно.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

    Благодаря за отговорите колеги!

Нека да направя някои допълнителни разяснения, относно въпроса си. Купих колата с един ключ и едно дистанционно, което обаче не е оригинално-Хонда. От доста време се оглеждам за втори ключ, който да ми спести неприятности, при евентуално загубване на единствения. Харесах в и-бей оригинален Хонда, за моя модел и година, с управление за централното, което си е на самия ключ. Цената ме устройваше, но преди да поръчам, реших да се възползвам от опцията на сайта: Проверка по VIN. Та изпратих си аз номера на шасито и зачаках... Отговора направо ме запрати в оркестъра: Това е вашия ключ, но с него само ще можете да палите и да си отключвате вратите от ключалките, без да можете да използвате дистанционното. Човека, изключително любезен между другото, проверил ВИН-а при местните дилъри на Хонда и от там му отговорили, че колата няма фабрично централно, или ако има такова, то е монтирано в последствие и няма да може да се управлява от ключа. Та затова ми стана любопитно, възможно ли е на кола, произведена в 21-век,  фабричното централно заключване, да се поръчва допълнително, за да може най стиснатата кака на света,  да се откаже от него и за по евтинко, допълнително да си монтира... някакво.  

  В случай, че колата си има централно, но е без опция за дистанционно управление, какво може да се направи за да работи с оригинално-Хонда дистанционно?  

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някой да знае от къде може да се намери дистанционно и да се обучи?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...