Joroooo7 0 #1 Публикувано 30 Януари, 2015 Здравейте , машинката с моторчето за централното заключване на задна лява врата ми изгоря и се опитах да го потарся по моргите из Варна но тоя модел не се среща много, а там кадето го имаше вече я бяха продали. Проверих в магазин на HONDA , но там струва около 200 лв. Опитах се да потърся и в други магазини , но и там ги няма . Някой можe ли да ме насочи към морга или магазин , кадето цените да са малко по сносни от магазина на HONDA. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steffff 10 #2 Отговорено 30 Януари, 2015 Моята беше също изгоряла, само че дясната. Сложиха ми някаква от опел за без пари, работи без проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Joroooo7 0 #3 Отговорено 30 Януари, 2015 A от какъв опел , да знам какво да търся Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #4 Отговорено 30 Януари, 2015 От общите поръчки си поръчваш актуатора. Излиза около 45-50.00лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
батката 7 #5 Отговорено 16 Февруари, 2015 Здравейте , машинката с моторчето за централното заключване на задна лява врата ми изгоря и се опитах да го потарся по моргите из Варна но тоя модел не се среща много, а там кадето го имаше вече я бяха продали. Проверих в магазин на HONDA , но там струва около 200 лв. Опитах се да потърся и в други магазини , но и там ги няма . Някой можe ли да ме насочи към морга или магазин , кадето цените да са малко по сносни от магазина на HONDA. Благодаря предварително Здравей, колега. Относно машинката за централно и аз имах същия проблем. След като разбрах колко струва като нова -"извиках неволята" и свалих машинката, понеже е залепена се наложи да е разцепя с един нож по мястото на слепване и се оказа, че моторчето е издало багажа/ четките са свършили / затова взех едно ново моторче за 6лв. от магазина и им размених капачето с четките и всичко си дойде на място само с/у 6лв. Накрая залепваш разцепената машинката със секундно лепило.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The Dirty Harry 5 #6 Отговорено 19 Февруари, 2015 Аз съм с обикновена универсална електрическа машинка от 6 лв. в магазина за аксесоари.Захваната е с 2 винта за ламарината на вратата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavias 3 #7 Отговорено 2 Март, 2015 Здравейте,каква е тази уневерсална машинка и от авточасти ли я купи,щото и аз имам една за смяна.Всичките ли са еднакви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The Dirty Harry 5 #8 Отговорено 4 Март, 2015 Тази беше най-евтината в магазина (авто-аксесоари, авто-тунинг...) Изглежда ето така : http://media.snimka.bg/4898/016052186.jpg , http://www.pielectronics-bg.com/image/cache/data/KAR%20AUDIO/ma6inka%20centralno-500x500.jpg , http://www.autofamily.bg/uf/%E6%B0%B4%E5%8D%B04/CL02/IMG_1519.jpg . Колега, ако си с ЦР-В - коя година е и за коя врата става дума ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavias 3 #9 Отговорено 6 Март, 2015 Здравей .CR-V 2003 г.Става въпрос за врата на багажник и дясна задна. Оригинала въобще не прилича на това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The Dirty Harry 5 #10 Отговорено 8 Март, 2015 Значи става дума за втора генерация, аз съм с първа. При мен също оригиналната е по-различна, тези са някакви универсални, но аз имам място за монтаж във вратите и си работи нормално. Добре би било някой колега с втора ген. да даде идея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове