yasbas 0 #1 Публикувано 26 Януари, 2015 Здравейте, Можете ли да ми препоръчате къде да си заведа колата (Honda CR-V, 2000г., 2000 кубика, 147к.с., бензин/газ) за реглаж на клапаните в Пловдив. Питах няколко майстора, казаха че нямало нужда, но тука във форума прочетох в много теми, че е задължително. Иска ми се да я закарам при някой, който знае какво прави и за това се обръщам към хората от форума с молба да ми препоръчате такова място за Пловдив. На желаещите да помогнат, благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #2 Отговорено 26 Януари, 2015 Имаш лично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3 Отговорено 26 Януари, 2015 Хората,които ти е пратил Слави, знаят какво правят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yasbas 0 #4 Отговорено 26 Януари, 2015 Благодаря Вече звъннах на единият, но в момента не можеше да говори и по-късно ще му звънна пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boikot 0 #5 Отговорено 9 Юни, 2015 И аз съм от Пловдив и искам да знам за такъв майстор за моето CR-V. Моля кажете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #6 Отговорено 12 Юни, 2015 Направи ли вече реглажа или да давам телефони 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boikot 0 #7 Отговорено 15 Юни, 2015 Не не съм още чакам да ми кажете къде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #8 Отговорено 15 Юни, 2015 Казвам на ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове