undisputed 25 #1 Публикувано 25 Януари, 2015 Колеги имам проблемче, доста често вече втек-а не ми се включва от какво може да е евентуално ....п.с. колектора ми е смачкан отдолу и пробит четох някъде че може да е от това но не виждам връзка м/у двете... Колата е Б16А2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #2 Отговорено 25 Януари, 2015 до каде е нивото на маслото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #3 Отговорено 25 Януари, 2015 Както е казал колегата горе,първо си провери нивото на маслото.Ако е към и под минимума няма да включва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #4 Отговорено 25 Януари, 2015 Или виж дали имаш някоя записана грешка на компа. Има грешки, които ако ги имаш записани също нямаш Втек ... Грешка 8 например Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #5 Отговорено 25 Януари, 2015 И дали ти стига да работна температура колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #6 Отговорено 25 Януари, 2015 (Редактирано) И дали не ти е запушена цедката на В-тек соленоида (или да не ходи ток до него по някаква причина...) Редактирано 25 Януари, 2015 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
undisputed 25 #7 Отговорено 25 Януари, 2015 Мерси много колеги за отзоваването ще прегледам тези неща едно по едно да видим от къде е проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове