mEtaka 68 #1 Публикувано 23 Януари, 2015 Здравейте. Искам да попитам, дали някой би ми помогнал дори и срещу заплащане с ето тази снимка Някой може ли да ми добави три надписа на DHL? Единия да е между горните фарове на кабината, втория да е по-малък между надписа DAF и предното стъкло и третия последен да е на страничния спойлер между гумите? Ако трябва ще си платя. Ако някой иска да не се публикува тук, имейла ми е metakaaa@abv.bg. Надявам се съм уцелил раздела за темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 23 Януари, 2015 Здравей, ето какво намерих набързо в нета, не знам дали ще ти помогне, ако не, някой с познания по PS може да ти помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #3 Отговорено 23 Януари, 2015 Да това го гледах Но този, който съм дал е изчистен, без допълнителните червени орнаменти Still waiting Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #4 Отговорено 23 Януари, 2015 Нещо такова предполагам трябва да стане : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #5 Отговорено 23 Януари, 2015 Ммммдамм, благодаря. Остава ми почерпка. А сега да попитам някой има ли на идея кой може да ми ги направи като лепенки и да ми ги залепи? P.S. Благодаря колега за работата, имам да черпя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове