mirott 4 #1 Публикувано 22 Януари, 2015 Та ако може някой да ми помогне. Със снимки или мнения. Знам, че има разлика в главите и кулерите. Ама не я знам каква е. Предварително благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g0sh 87 #2 Отговорено 22 Януари, 2015 От google: Yes there is a big difference as the typs S comes fully loaded.The turbo is upgraded from the normal I-DTEC hence the 180 bhp.Also you will have the twin pot calipers also seen on the 2.4 8 gen. The Type S also has a larger inter-cooler in the front grill to support that turbo. Демек подобрено е турбото, съответно по-голям е интеркулера. Също и спирачните апарати, ама ти не питаш за тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirott 4 #3 Отговорено 23 Януари, 2015 (Редактирано) Да, спирачните апарати са по-голени. И май 17-ки не знам дали ще станат. Благодаря за мнението, g0sh! Някой във форума покарва ли такава S-ка? Преки наблюдения? Предварително благодаря. Редактирано 23 Януари, 2015 от mirott Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirott 4 #4 Отговорено 9 Февруари, 2015 На капака на клапаните i-DTEC e в червено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове