mitakauk 1 #1 Публикувано 19 Януари, 2015 здравейте колеги, имам honda civic d16y3 mb1 англичанка, имам проблем със задна дясна гума, седи отворена и мисля че е малко по напред от другата, ако някои знае от какво може да е моля да пише, благодаря предварително.поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 19 Януари, 2015 Освен да идеш на стенд и да я прегледат отдолу като сходимост и да няма нещо криво.Нещо задни тампони,амортисьори да сте сменяли?На моята англичанка правиха реглаж отпред и отзад като ходих 2 пъти когато ми се налагаше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitakauk 1 #3 Отговорено 19 Януари, 2015 Амортисьорите са нови а тампоните здрави,на стенда ми казаха че не може да се исправи повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitakauk 1 #4 Отговорено 19 Януари, 2015 и другото е че големия носач е сменян Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #5 Отговорено 19 Януари, 2015 Нещо не е направено като хората,ама от тука няма да познаем лесно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.SOHC 101 #6 Отговорено 19 Януари, 2015 Или големият носач е друг... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitakauk 1 #7 Отговорено 21 Януари, 2015 Благодаря колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове