Cyreon 200 #1 Публикувано 18 Януари, 2015 Голям идиот съм. При манерва одрасках отпред в ляво (там където повечето коли ги одраскват) в една врата. Много е грозно. Одраскванията не са дълбоки, но дразнят. Много ме е яд на себе си, защото нарочно минах в близост до тая врата. Колеги, кажете нещо ефикасно - пасти, мехлеми, мазила, полировки каквото знаете. Изобщо работят ли тия чудесии? Ако след 1-2 измивания пак си личат по-добре да не правя нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #2 Отговорено 18 Януари, 2015 Някакви марки пасти? 3М някой ползвал ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pendoc 188 #3 Отговорено 18 Януари, 2015 Ако е нарушена боята нищо не помага освен боядисване на детайла. Ако е на ниво лак полирането го оправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
varkolaka 8 #4 Отговорено 13 Февруари, 2015 пусни една снимка на одиранията,за да видим какво може да се направи 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #5 Отговорено 2 Март, 2018 И аз имам подобен проблем с одраскана врата и прочетох в нета, че има вариант само конкретното място да се третира, а не цели детайл(ще кача снимка).Ще си личи ли ще дадете ли съвет, мнение и как точно се прави?Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове