mtech2 0 #1 Публикувано 7 Януари, 2015 Здравейте, много време се чудих къде да закарам колата за смяна на ангренажа и накрая реших да си го сменя сам. Въпроса ми е, дали трябва да сложа лепило на болта на ремъчната шайба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #2 Отговорено 7 Януари, 2015 Аз винаги слагам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mtech2 0 #3 Отговорено 7 Януари, 2015 Какво лепило използваш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #4 Отговорено 7 Януари, 2015 Без преувеличение, Локтайт е промишления стандарт, но най-добре е всеки който ще ползва осигурително лепило за пръв път, да прочете сам както спецификации по видове и нужди, така и отзиви от повечко потребители. Гугъл дава тая чудесна възможност, за да няма после "Ама, то се раздрънка за 10 километра!" или "Ама, как да го развия сега това нещо?". https://www.google.bg/search?q=%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%B0%D0%B9%D1%82+%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB+%D0%B7%D0%B0+%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B1%D0%B8&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=BbGtVKeHJ6Wz8weJ5IGgBA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #5 Отговорено 7 Януари, 2015 Виктор Рейнц има мн. добро точно за тази цел. п.с.: Драгойчо, ас 100 ин пийш дейба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #6 Отговорено 8 Януари, 2015 Ползвам на Локтайт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #7 Отговорено 14 Януари, 2015 (Редактирано) Не знам защо слагате това лепило, след като в техническата документация не пише да се слага лепило. Тъкмо напротив, в документацията пише този болт да се смаже преди завинтване. Аз наскоро си сменях ангренажния ремък, и ми се разката играта докато развинтя въпросния болт, защото някой беше го залепил при предишна смяна на ремък. При сглобяване изпълних това, което пише в документацията - смазах болта и го стегнах. Вече два месеца карам безгрижно, не мисля, че ще се развинти, тъй като той от самото въртене се самозатяга. Ако някой иска мога да му дам оригиналната техническа документация на Хонда, в която това е описано. Аз предпочитам да се доверявам на производителя, който сигурно най-добре знае. Пък вие си лепете, щом смятате за нужно. Редактирано 14 Януари, 2015 от мишо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове