ШМИРГЕЛ 9 #81 Отговорено 14 Февруари, 2008 стига бе сички ли сте саму пенсии тукакофти приказка за първи пости аз и пенсионираната ми ХОНДА сме в разцвета на силите си, нищо че трябва да ми викаш "чичо" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #82 Отговорено 14 Февруари, 2008 Мис Капризната () май си няма друга работа нощеска ... къде я изкопа тая тема от миналата година по това време. Иначе и аз съм от младият отбор ... реколта Юни '90 пък на мноу якия мога да му кажа само аз пък обичам да комуникирам с по-възрастни (и по-мъдри) хора от мен...и то точно заради такива индивиди като него, щото в една друга тема бяхме коментирали на къде заминава днешното поколение и сме малко от тая реколта, която все още не се е развалила...и просто не мога да общувам с (извинявам се) тия изруде ! Е земете Шефчето, брачеда (WaveMastaa), мис Капризната...с тях съм комуникирал и поне тях ги знам че са от наш'те хора...за другите нищо не мога да кажа, но щом са при нас би трябвало да са като нас....иначе голяма част от 89-90 включително и нагоре са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #83 Отговорено 14 Февруари, 2008 Honda Team Juniorz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest samux #84 Отговорено 14 Февруари, 2008 Още ендо 89 от мен, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MnQk 4 #85 Отговорено 14 Февруари, 2008 е па базикам е е братле ;) тук никои не остарява бе чич )си4ко в крага на шегата се пак Весел празник на си4ки флубени се пак) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #86 Отговорено 14 Февруари, 2008 (Редактирано) и аз съм джуниър-ка обаче дълбоко уважавам частта над 25 години (тази която заслужава разбира се) и може би за радост (или за съжаление) не общувам много с джуниъри - около мен винаги са мнооого малкоp.s. темата кърти - сигурно част от хората които са я започнали вече са извън джуниърската гилдия Редактирано 14 Февруари, 2008 от addevil Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Saho 0 #87 Отговорено 14 Февруари, 2008 Е и аз все още влизам в категорията на "Junior".. Набор '83... Не си позволявам да пиша много във форума , но го следя от доста време. Черпя от мъдростта на "батковците" и се надявам и аз скоро да се включа с нещо полезно.. А за старите кучета във форума RESPECT!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #88 Отговорено 14 Февруари, 2008 87... Млади и недорасли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #89 Отговорено 14 Февруари, 2008 ех поне в една графа да вляза към младите ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F®eaky 0 #90 Отговорено 14 Февруари, 2008 Доста младоци има в форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #91 Отговорено 14 Февруари, 2008 Още един Junior ако може да се каже така на 23 !!!Пак поздрав за бандата от БУРГААААС! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #92 Отговорено 15 Февруари, 2008 все още съм в одбора 83 набор.оставами малко да сам Junior. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #93 Отговорено 15 Февруари, 2008 Еми щом сте казали - набор '85. Още 2 години и се пенсионирам от тима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lamerko 1 #94 Отговорено 15 Февруари, 2008 87 The Power Of Dreams Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #95 Отговорено 5 Април, 2008 Ей джуниърчета, живнете малко де .. толкова готина темичка .. не е за изпускане Хайде да видим кои са останалите джуниъри Признавайтеее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #96 Отговорено 5 Април, 2008 АЗ (понеже още съм на 16 год. ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prozium #97 Отговорено 5 Април, 2008 Още един 87 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #98 Отговорено 7 Април, 2008 Ееемиии....Те: 1988-ма, февруари = Чернобил! П.П. Щом е в Хонда клубът, от който и набор да е човекът, значи е пич (ка)! Дано по-скоро да се запозная лично с някой от форума, че съм тук от скоро...и не познавам никой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vanko_2 #99 Отговорено 7 Април, 2008 '87 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #100 Отговорено 7 Април, 2008 92 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest addevil #101 Отговорено 7 Април, 2008 аз още се вписвам макар, че почвам да си давам сметка (като гледам колегата фозио), че не съм чак толко джуниър - айе едно 84 от мен(ама края ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #102 Отговорено 7 Април, 2008 дам вписваш се ти ... като вълк сред стадо овци ... CIVICwarrior .. като гръмна чернобил вероятно не си бил плануван ( не че не е дало отражение и в твоя набор де ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mraFkata 0 #103 Отговорено 7 Април, 2008 88 ,евала за всички `88-ци хондаджии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #104 Отговорено 7 Април, 2008 87, доста ме е хванал мене чернобилчо ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #105 Отговорено 7 Април, 2008 Брееееееееей къде сме го проспали тва? -аз съм 2008 братчето ми е 2004 ........а пък аз съм 81(мама) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #106 Отговорено 7 Април, 2008 и аз играя на манежа с младшите, 86 съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ARchangel #107 Отговорено 7 Април, 2008 аз съм 87 набор и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #108 Отговорено 7 Април, 2008 `86 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #109 Отговорено 7 Април, 2008 И още един 86 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #110 Отговорено 7 Април, 2008 Наздраве за наборите чернобилчета И аз да се впиша като 86 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #111 Отговорено 7 Април, 2008 Брееееееееей къде сме го проспали тва? -аз съм 2008 братчето ми е 2004 ........а пък аз съм 81(мама) ЙЕеееееЕЕеЕЕЕе не съм най малкия ЙееЙЕЙейЕЙЕЙЕЙейее уРААааА хаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #112 Отговорено 7 Април, 2008 И аз като един 88 съм вътре,чакам месечна или поне едно еко за новия отбор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #113 Отговорено 8 Април, 2008 ... CIVICwarrior .. като гръмна чернобил вероятно не си бил плануван ( не че не е дало отражение и в твоя набор де )Е то е верно, само че за това, че мен изобщо не са ме планували! Иначе то тъкмо е дошъл насам облакът...Наздраве (въпреки, че не пия) на всички Хондомани от Чернобилово време! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #114 Отговорено 8 Април, 2008 Айде и от мен един бургаски глас за 1991 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zlato #115 Отговорено 8 Април, 2008 Още една 88-ца Варненска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shkarcheto 0 #116 Отговорено 9 Април, 2008 Shkarcheto Junior e роден на 16. януари 2008 и ве4е е в стол4е Хонда. Май е най-младия фен..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest fakel4e #117 Отговорено 10 Април, 2008 (Редактирано) Аз съм на 16 години роден съм на 23юли 1991 и карам на бащата Хондата из софия понякога а на село яко ръчни Редактирано 10 Април, 2008 от fakel4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #118 Отговорено 10 Април, 2008 87 от Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest skylinkata #119 Отговорено 10 Април, 2008 еее тоя теам няма как да го изтърва понеже съм на 15. 11. 1991. родена, нищо че за сега Honda е само мечта ама няма да е за дълго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Brutalism #120 Отговорено 12 Април, 2008 И още един 87, но ако на 16 можеше да се взима книжка щях да съм 92. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове