Restless 209 #1 Публикувано 30 Декември, 2014 за ЦР-В 2ра - как се регулират пръскалките за предното стъкло? В момента лявата пръска право в реброто на чистачката...- някакви изпробвани добри чистачки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1859 #2 Отговорено 30 Декември, 2014 Както се регулират на всички. Имай на предвид, че отвора няма метална дюзичка а е пластмасова и я раздвижи внимателно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #3 Отговорено 30 Декември, 2014 Аз от години ползвам "митотойо", от тия гумените. Смятам че чистят супер, а и са 4 кинта на парче. Мога да ти кажа от къде да си вземеш, ако имаш интерес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #4 Отговорено 30 Декември, 2014 Както се регулират на всички. Имай на предвид, че отвора няма метална дюзичка а е пластмасова и я раздвижи внимателно. с ръка пробвах, но ме хвана шубе да натисна силно, защото наистина изглежда само пластмаса 2 assfull кажи, за такива пък сефте чувам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #5 Отговорено 31 Декември, 2014 Ми сигурно ги има и по други магазини, но този е до нас. Демек в Кр. поляна, ако не ти е удобно може на някоя среща да дойда(и без това се каня, че не съм стъпвал от години) и да ти взема, заслужават си наистина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове