matadori90 0 #1 Публикувано 28 Декември, 2014 Здравейте, обръщам се с молба към вас. Преди няколко месеца ми се случи странна случка. Както се прибирах с колата си honda hr - v 1,6 1999г. автомат, исках да паркирам пред нас и странното което беше че лоста влизаше за задна, а колата не се движеше, движеше се само напред. Обадих се на майстора си и той изкара скоростната кутия и я прати в София. От там ми казаха че мойта скоростна кутия не става за ремонт. От два месеца чакам за друга скоростна кутия, но не успявам да намеря (както и те не намират ). Та вие можете ли да ми дадете някакви насоки препоръки към кого да се обърна, от къде да намеря. Пропуснах да кажа че съм от Добрич. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #2 Отговорено 29 Декември, 2014 (Редактирано) Стамен - Варна Драгича - Варна Стефан - Пловдив Няколко обяви има от София + на влизане в Добрич има една морга в дясно ... мяркал съм доста хонди там просто си виж модела на кутията. Редактирано 29 Декември, 2014 от ObiChLiFk0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #3 Отговорено 29 Декември, 2014 Аз нямам!Колега,знаеш ли какъв ти е проблема на кутията?Преди време имах главоболие със Cvt такава кутия,нямаше задна!Отворихме и установихме строшена част от отливката на корпуса ,в който лежи съединителя за задна предавка.Има шанс да намериш и само което е нужно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #4 Отговорено 31 Декември, 2014 (Редактирано) Скоро четох някъде тема във форума за едно Нарви със СВТ кутия ударено и май се продава на части. Ето я... Обаче е продадена. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=80255 Редактирано 31 Декември, 2014 от 5 GTT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #5 Отговорено 31 Декември, 2014 а не става ли да се сложи ръчна кутия? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
matadori90 0 #6 Отговорено 1 Януари, 2015 Благодаря ви за отговорите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #7 Отговорено 12 Януари, 2015 Става, но ще трябва да купува и педали и да смени половината кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове