AeronTM 308 #1 Публикувано 28 Декември, 2014 Здравейте. Ще започна с това каква кола точно карам: Хонда Сивик 1996 год . Ej9 двигател Д14А3. А проблемът ми е: Когато колата е паркирана и започна да поклащам волана наляво - надясно се чува доста силно чукане, като метал в метал. Това се случва като е на земята. Опитах да я вдигна на крик, махнах лявата гума и пак започнах да поклащам волана. И чукането изчезна, или поне до такава степен, че не можах да го чуя от къде идва. Това се случва при изгасен двигател, при запален не хлопа толкова силно. Също така при завиване на волана на едно място се чува скърцане, независимо дали завивам на ляво или на дясно. Имам съмнения , че проблема ми може да е във вътрешният накрайник . Защото ми се струва, че от там хлопа. Ако някой е имал подобен проблем, него сподели как го е решил. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #2 Отговорено 28 Декември, 2014 При мен на сивика беше подобно .Оказа се скъсан маншон на шарнира при което раждясва . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #3 Отговорено 28 Декември, 2014 При мен изглежда здрав. Споменаха ми, че имало някаква втулка на кормилната рейка. Нямам представа къде се намира точно, и как изглежда за да видя дали тя е заминала. Ако някой има снимка или поне каталожен номер, за да я потърся в нета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #4 Отговорено 28 Декември, 2014 Бях писал в една друга тема. Ако втулката ти е за смяна, ходи до Бултрако, моята от там я взех за 50 лева и я смених за има няма 20мин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #5 Отговорено 28 Декември, 2014 Ами тука нямаме БУЛТРАКО и затова исках да намеря някакъв код на самата втулка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #6 Отговорено 28 Декември, 2014 Обади им се по телефона. Ще им продиктуваш рамата и те ще ти кажат точно каква е твоята и дали я имат налична. Първо обаче се убеди че ти е за смяна. Много колеги твърдят че твоята и на Црв-то били взаимно заменяеми, но дали е така аз не знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #7 Отговорено 28 Декември, 2014 И при мен го има това, но се чува много слабо и мисля че не е никакъв проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #8 Отговорено 29 Декември, 2014 Странното скърцане което се чува , при завиване на място се оказва някаде от към интериора. И по точно като свалих пластмасава около волана и напръсках с WD 40 и изчезна. Надявам се да си остане така. Остава си проблема със силното хлопане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове