wolverg 6 #1 Публикувано 28 Декември, 2014 Добро утро колеги хондаджий и ентусиасти! И ето че с широка усмивка на лицето най-накрая мога да кажа че дойде и моя ред да се похваля с подаръка който реши Дядо Коледа да ми остави под елхата . Отне ми доста време и усилия докато намеря хубавицата и почти се бях отказал, но ето че по коледа наистина стават чудеса. Колицата е огледана и проверена за почти всичко и издържа всичките тестове. Единствения недостатък беше, че предната броня беше пукната и се наложи да я сменим след като проверихме дали е бил тежък удара (слава богу не беше ). По купето има само леки драскотинки без фрапантни забележки и по-важното - няма грам ръжда . Интериора е запазен и си личи че пича се е грижил за нея. Пожелавам си да не ме ядосва и се надявам че и вие ще и се радвате колкото мен!Маската е леко олющена и предната броня не съвпада точно с цвета на колата, но за това със сигурност ще се погрижа веднага след празниците. Това беше от мен момчета и момичета, ще се погрижа ако има какъвто и да е прогрес откъм визия или силов тунинг да публикувам пак! Приятен Неделен ден и весели празници! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 28 Декември, 2014 Честито,колега!Добре изглежда колицата,много да те слуша и радва! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #3 Отговорено 13 Януари, 2015 За много години колега със здраве да си я караш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
panix 2 #4 Отговорено 23 Февруари, 2015 Честитио колега, по начина по който говориш за колата си личи че е попаднала в добри ръце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове