New-1 36 #1 Публикувано 25 Декември, 2014 Здравейте колеги,направих д15-ската пълна игла и от тогава нямам празен ход докато колата е студена,но като загрее се оправят нещата и заспива на 800об. .Смених компютъра който беше пм6 защото ми вадеше грешка 14 за EACV (само когато я настъпя на висока предавка)... с пм7 и вече грешката я няма,но проблема остана.Смених и EACV-то с друго но пак няма ефект...И още нещо..когато мотора работи и откача буксата на EACV-то не се случва нищо...нито грешка,нито промяна в оборотите.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
New-1 36 #2 Отговорено 26 Декември, 2014 Никой ли не е срещал подобен проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
New-1 36 #3 Отговорено 27 Януари, 2015 възможно ли е да е от тпс—а да идва проблема? :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #4 Отговорено 19 Февруари, 2015 Май нещо ти е объркана инсталацията - как така няма грешка като махнеш буксата на EACV-то? Нормално да нямаш празен ход - той компа ти явно въобще не засича, че има EACV! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
New-1 36 #5 Отговорено 20 Февруари, 2015 Май ще трябва да я прегледам по обстойно.Два компютъра пробвах... няма никаква разлика.Единствената разлика беше,че с PM6 ми вадеше'' 14 IAC (EACV) - idle air control valve '' само когато я ръгам в зъбите.На място като откача буксата и нищо...с PM7 няма грешка при ръчкане,няма грешка и при откачена букса.Утре ще имам време и ще прегледам инсталацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове