snickersy 3 #1 Публикувано 18 Декември, 2014 Здравейте, колеги! Препоръчайте ми къде в Пловдив се монтират газови уредби. Естествено качествен да бъде монтажът. И горе долу какви цени вървят? Става въпрос за Д13Б2 EG3 - карбуратор. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 19 Декември, 2014 Ако още не си намерил къде,пиши на ЛС.Общо взето всеки различно ще те посъветва,но в крайна сметка ти си решаваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dove1 5 #3 Отговорено 19 Декември, 2014 Пресечката срещу овощарския институт (беломорски кв.) караш само направо към 100м по гаден черен път и ще ги видиш. При тях съм слагал газовата и на старата и на сегашната кола. Доволен съм. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #4 Отговорено 19 Декември, 2014 Пресечката срещу овощарския институт (беломорски кв.) караш само направо към 100м по гаден черен път и ще ги видиш. При тях съм слагал газовата и на старата и на сегашната кола. Доволен съм. ул. Беломорски търсиш Жоро. Моята тартарини там я сложи и съм предоволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
snickersy 3 #5 Отговорено 20 Декември, 2014 Благодаря за отговорите колеги! За мен относно газовата уредба качеството е на 1-во място, след това цената. Ще се допитам то този Жоро! Благодаря още веднъж! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове