Николай Димитров 8 #1 Публикувано 12 Декември, 2014 Здравейте колеги!Понеже вече моята Д14 ми идва доста слабичка реших да я сменя с нещо по-мощно..Спрял съм се на същи модел Сивик 6 ген. японка хеч.,само че 1.6 двигателя ВТИ,който е 160 коня.Моля за някакви мнения,впечатления като разход,вървеж,подръжка и т.н.Ще ви бъда много благодарен! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #2 Отговорено 13 Декември, 2014 Разход - лятото 10 градско (без значение дали ще я настъпваш или не), зимата 11-12 в зависимост от това колко я караш студена. Вървежа е корено различен (и аз имах първо Д14, сега съм с ЕК4). Поддръжката естествено е малко по-скъпа и трябва задължително да следиш нивото на маслото, тъй като е малко по-капризна в това отношение от Д серията. Малко зор ще видиш докато намериш читава, тъй като рядко излизат и ги взимат много бързо. Успех. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #3 Отговорено 13 Декември, 2014 В момента съм се спрял на тази оферта: http://www.cars.bg/c885944 .Някакви мнения? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #4 Отговорено 14 Декември, 2014 отиваш с парите,момчето ти прави цена и си ти.колата изглежда много добре и цената е нормална за вти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aspire 85 #5 Отговорено 14 Декември, 2014 И аз карам EK4 от 2 години и мнението ми се припокрива с това на колегата Gugoj. Единствено бих добавил, че разхода извънградско при скорост около 120 км/ч е 8 литра, а при 140 и нагоре отива до 10 литра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #6 Отговорено 14 Декември, 2014 Май имаше една подобна тема и там пак се бяха насочили към този сивик но дали са отишли да я гледат не знам разгледай темите ако са отишли да я гледат може да има инфо за колата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
undisputed 25 #7 Отговорено 15 Декември, 2014 Колегата е пропуснал да махне обявата .. Смисъл аз го купих още на 8-ми Декември 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #8 Отговорено 18 Декември, 2014 За разхода 120-130 по магистралата относително постоянна скорост разхода наистина е около 8. Ако караш до 110 пада на 7л/100. Свалял съм я и до 6 но с каране едвам едвам през повечето време с 90 и тук там 100. Приятна кола е. На фона на двешните бегачки вече не е кой знае каква сила, но определено си доставя удоволствие. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #9 Отговорено 19 Декември, 2014 Абсолютно си прав колега ,наистина доставя удоволствие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове