B.Pavlov 188 #1 Публикувано 5 Декември, 2014 (Редактирано) Колеги, от известно време имам проблем със скоростите на Civic 6-та купе със 1.6 D16Y8. При ръчкане или нормална експлотация 1-2-4 заяждат ( не иска да влезе лоста) Понякога се оправят, от какво може да е?? Скорости-помпи, щанги Маслото ми е сменяно преди 4000 при Омбре. Редактирано 5 Декември, 2014 от B.Pavlov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #2 Отговорено 5 Декември, 2014 И от друг двигател 1.3-4-5 д-серия взаимо заменяема ли е кутията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #3 Отговорено 6 Декември, 2014 Предполагам, че ще е взаимозаменяема, но предавателните числа са различни. Моят съвет е да си търсиш същата кутия от D16Y8, чийто код е S40. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #4 Отговорено 6 Декември, 2014 Може и за съединител да си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #5 Отговорено 8 Декември, 2014 Днес един майстор по Ондите, я погледна колата и ми каза, че съединителят ми е за смяна тъй като се чува жужене от скоростите, а при натиснат съеднител спира и отделя над средата. Дали това е цялата беля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #6 Отговорено 9 Декември, 2014 Най-добрият вариант е да се свали кутията и да се огледа в какво състояние е двигателят. Ако се наложи да се сменя кутията, може да си вземеш и от Д16З6... до колкото знам няма разлика в предавателните числа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове