typer93 0 #1 Публикувано 18 Ноември, 2014 Хора дайте малко помощ.Преди няколко месеца си сложих аларма на колата и когато я активирам естествено ми се заключват и двете врати с централно.Обаче до преди седмица.Появи се проблем при които и да активирам самата аларма,машинките щракват обаче вратите си остават отключени.Може ли да ми кажете на какво може да се дължи този проблем и как може да се оправи.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #2 Отговорено 19 Ноември, 2014 Като завъртиш с ключа преди да натиснеш бутона на дистанционното , заключват ли се вратите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
typer93 0 #3 Отговорено 19 Ноември, 2014 мисля че да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #4 Отговорено 19 Ноември, 2014 Ти сам ли я слага тази аларма? Ако да, защо не си отвориш вратите, да ги погледнеш? Ако са ти я слагали в сервиз, защо не закараш колата, да я видят там? Ако е нито едно от двете, защо пак не я закараш в сервиз, вместо да гадаем, докато колата ти стои отключена? Мога да ти препоръчам доверени жичкаджии в Стара Загора, които се занимават точно с такива неща и не дерат кожи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #5 Отговорено 19 Ноември, 2014 Ти сам ли я слага тази аларма? Ако да, защо не си отвориш вратите, да ги погледнеш? Ако са ти я слагали в сервиз, защо не закараш колата, да я видят там? Ако е нито едно от двете, защо пак не я закараш в сервиз, вместо да гадаем, докато колата ти стои отключена? Мога да ти препоръчам доверени жичкаджии в Стара Загора, които се занимават точно с такива неща и не дерат кожи. Ми защото за това е форума. Пък и може да се научи нещо интересно. Иначе сервизите са винаги алтернатива и гледам, че правилно го пренасочваш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
silvestar 24 #6 Отговорено 19 Ноември, 2014 Аз бих казал - Помогни си сам за да ти помогне и форума . 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #7 Отговорено 19 Ноември, 2014 Ако централното си сработва с ключа значи проблема е в алармата. Отиди където са ти я слагали да си я оправят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Balthazar 4 #8 Отговорено 19 Ноември, 2014 Не ти ли свети на таблото че имаш отворена врата провери си крушката. Наи честия проблем при тази ситуация е датчика за оворена врата . Може да е и от предния капак ако се е откачил кабела от датчика.Предния капак не го отчита на таблото като оворена врата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
typer93 0 #9 Отговорено 20 Ноември, 2014 Нищо не свети на таблото.За пробвах с ключа и се отключват и заключват вратите и няма проблем.Явно самата аларма прави някакъв проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове