kvd74 646 #1 Публикувано 17 Ноември, 2014 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 17 Ноември, 2014 Горе долу ми прилича на моя на джипката, но с доста разлики, дребни но ги има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #3 Отговорено 18 Ноември, 2014 (Редактирано) На шеста хеч, но някой е решил да претапицира еърбега и е скрил бутоните за тромбата. Cr-v-то първото май беше със същия, но не съм сигурен. http://jdmaster.net/wp-content/uploads/2011/01/steering-ek4.jpg p.s. Ако смяташ да го купуваш, не съм убеден, че еърбега му е здрав и дори и да е, дали при необходимост би се отворил през кожата. Редактирано 18 Ноември, 2014 от WingMan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4 Отговорено 18 Ноември, 2014 Действително е тапициран,интересно фабрично или не,защото щампата "еърбег" я има.Но както и да е.Оказва се че е с презаварена втулка отзад и сега става за Шкода и подобни коли /36 шлици на 25мм./. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове