Quetzalcoalt 1 #1 Публикувано 13 Ноември, 2014 Периодично всяка седмица преди да отпрашим с приятели към уни-то си проверявам маслото на хондичката и онзи ден се натъкнах на Тъй като съм новак ремъка на хидравличната помпа трябва ли да се подравни ? или мога просто да освободя помпата и да го сменя сам ? И дали ще е проблем да карам колата така няколко доне докато се добра до нов ремък ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay89 1 #2 Отговорено 13 Ноември, 2014 попринцип е лесно смяната ...но ще ти е доста трудно а също не ти препоръчвам да караш при такъв ремък защото може да се скъса всеки момент и ще останеш без хидравлика не се знае в кой момент ще ти потрябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peterk 21 #3 Отговорено 13 Ноември, 2014 Ремъка се сменява лесно - охлабваш 3 болта и после ги затягаш . Първо разхлабваш(няма нужда да ги вадиш напълно) 2та, които държат помпата за стойката. После развиваш реглажния болт, колкото да отпуснеш ремъка и да го свалиш. По обратния начин слагаш новия ремък. Аз карах няколко месеца без ремък на хидравликата, че мислех да я махам та да видя как ще е и проблеми по системата не съм имал. Единственото дето се сещам, че може да стане е при късането, ремъка да счупи нещо под капака, но това е доста слабо вероятно да стане. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Quetzalcoalt 1 #4 Отговорено 14 Ноември, 2014 Мерси за отгавора. @peterk . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове