didiod 6 #1 Публикувано 8 Ноември, 2014 Скоро се сдобих с Хонда ЦРВ 2006 г 2,2...прави ми впечетление ,че когато мина през неравност колата тресе(което се усеща и във волана) все едно е с много напомпани гуми ако мога така да го опиша...все едно съм само на пружини?От време на време се чува и като потропване отред,но в мн редки случеи...дали са биаледки или пък амортисьор ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #2 Отговорено 10 Ноември, 2014 Спираш, натискаш рязко и пускаш - колата трябва да спре да се люлее веднага, а не след 1-2 движения нагоре надолу... разбира се това е тест дали амортисьорите са тотално умрели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3 Отговорено 10 Ноември, 2014 То и на място като се разклати се разбира.А налягането на гумите как е ? Ходовата част не сте ли я гледали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didiod 6 #4 Отговорено 11 Ноември, 2014 останови се че преден ляв амортисьор не е добре...сега смяна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #5 Отговорено 12 Ноември, 2014 Е ти като смениш от едната страна другия ще замине Сменят се по двойки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didiod 6 #6 Отговорено 14 Ноември, 2014 ти си помисли че сменям само единия ли? мн ясно че и двата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #7 Отговорено 14 Ноември, 2014 Малко информация да дам аз по въпроса с амортисьорите.Днес бях на ГТП в сервиза на рено в Пловдив има и тресачка.Предни амортисьори 84-85% сменени бяха някъде февруари месец. Задни амортисьори сменени май месец 75% Амотисьорите са Каяба. Нямам идея колко са верни тези машини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didiod 6 #8 Отговорено 14 Ноември, 2014 доколкото си спомням един приятел с чисто нови амортисьори на подобна машина ги изкара на 85 % така че не е достоверно според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове