xpired 0 #1 Публикувано 4 Ноември, 2014 Здравейте, колеги! Наскоро се сдобих със Сивик 7-ма генерация (2001 г.). Проблемът е, че колата е само с 1 ключ и (естествено) искам да си извадя дубликат. За съжаление в родния ми град има само двама ключаря, които да правят ключове с чип и взимат доста скъпо. Можете ли да ми препоръчате добър и най-важното евтин ключар в София (по възможност югоизточните квартали)? Благодаря много предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirott 4 #2 Отговорено 4 Ноември, 2014 0898206020-Методи. Младост 1А, бл 508. Дали е евтино или скъпо ти ще си прецениш, но е много добър! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кирил 10 #3 Отговорено 15 Януари, 2015 Здравейте, да не отвярям нова тема - имам сходна лична драма. Един черен ключ и толкова. Време е за дубликат, но доколкото знам, официалните сервизи взимат стотици левове. Колата е Сивик англичанка 1999 - какви са приемливите варианти? Между другото, ключаря в Практикер на Цариградско някой пробвал ли е? Мерси за всякакви насоки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #4 Отговорено 15 Януари, 2015 На бул.Гоце Делчев до клиника "Малинов" има добри ключари! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lambi05 4 #5 Отговорено 17 Януари, 2015 пич,мое лично мнение е да не разчиташ на случайни ключари.... аз преди два дна си извадих втори ключ:София ул,Цар Симеон 202 АутоЛокс–ЕООД за 80 лв ми извадиха ключ....естественно без дистанцьоно,отваря вратата и пали....но моята кола е Сивик 8 серия.и цената е добра,на други места ми искаха по 120/140 лв ти си прецениУспех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
abcivic 1 #6 Отговорено 27 Януари, 2015 За 6та японка ми искаха 50лв във фантастико младост 3. вътре има ключар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saristov 18 #7 Отговорено 27 Януари, 2015 Здравей, за това Фантастико ли става въпрос?Днес търсих ключар, но не намерих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saristov 18 #8 Отговорено 12 Февруари, 2015 (Редактирано) abcivic, плс отгoвори Редактирано 12 Февруари, 2015 от saristov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове