joros 0 #1 Публикувано 30 Октомври, 2014 Здравейте ,колеги моля да ми помогнете за хонда сивик аеродек 2000г. 2,0 тди 101,к.с.Двигателя трудно загрява след 30 минути градско(пловдив) каране термостата не е отворил.Втори проблем с чистачките трудно тръгват и слабо се движат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 30 Октомври, 2014 Термостатът не е затворил. Смени го. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #3 Отговорено 30 Октомври, 2014 Втори проблем с чистачките трудно тръгват и слабо се движат Провери захвата на раменете на чистачките, случвва се шлиците да се изядат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joros 0 #4 Отговорено 3 Ноември, 2014 Здравейте колеги,малко помощ,Смених ангранажен ремък на хонда сивик аеордек 2,0 тд 2000г.но съм прехвърлил един зъб и сина ми кара колата,имали проблем с клапаните или с каквото и да е.Колата в момента няма мощност и малко пуши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #5 Отговорено 4 Ноември, 2014 То ако имаше проблем с клапаните, щеше да го усетиш веднага, ама това не трябва да те успокоява и да я карате така дълго време, по най бързия начин е желателно да си оправите центровката, защото при втори прехвърлил зъб вече, дизела събира буталата и клапаните и ги прави 2 в 1 .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове