Jump to content
Guest 1net

Стига толкоз инжекциони

Recommended Posts

Guest 1net

Момчета, не ме търсете вече за слагане на пълен инжекцион. Просто не мога да се занимавам с това. Имам служебни и домашни задължения, които страдат от подобни мои афери.Никой не трябва да се чъвства виновен или обиден от това ми решение. Виновници няма... просто не смогвам.Консултации винаги ще давам, както и съвети. Информация как се слага пълен инжекцион има много, така че четете :( и като не Ви е ясно нещо, аз съм на среща, просто не ме карайте аз да го правя моля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

емо и аз като тебе имам мерак да помогна на всички но не остава време за личната кола и за работа и за това и аз отдавна отказвам сложни задачи :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Момчета, не ме търсете вече за слагане на пълен инжекцион. Просто не мога да се занимавам с това. Имам служебни и домашни задължения, които страдат от подобни мои афери.Никой не трябва да се чъвства виновен или обиден от това ми решение. Виновници няма... просто не смогвам.Консултации винаги ще давам, както и съвети. Информация как се слага пълен инжекцион има много, така че четете :( и като не Ви е ясно нещо, аз съм на среща, просто не ме карайте аз да го правя моля.

емо и аз като тебе имам мерак да помогна на всички но не остава време за личната кола и за работа и за това и аз отдавна отказвам сложни задачи :rolleyes:

Затва телефона за справки и запретваме ръкави и действаме сами...по сервизи не се ходи.....неколкократно се убедих в това....и нямам доверие на никой друг освен вас двамата ....вие взехте и двамата са отказахе...пу....ше тряя са оправяме някак си....ама ви разбирам много добре....много добре Редактирано от miHo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ееее айде де, чак загуба :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_force

А преработвал ли пак за турбо или :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ее сериозно ли :D тъкмо си купих сивик с Д15Б2 остава6е ми само кинти за инжекцион да събера :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Абе колеги , една пълна инжекция не се слага сложно има повече работа по жиците !!! но с повече време , правилни инструкции и търпение сичко се постига , най-много да не запалите :D В крайна сметка всеки си знае цената и възможностите , влезте им и на момчетата в положението , да бяха само майстори да им се сърдиш :D А и не всеки му се бачка като гъз за жълти стинки , знаете , като не става с пари , става с много пари ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

от вашите инжекциони на 1нет не му остава време за LFS :D засрамете се и помислете и за него !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ХАХАХАХА :lol:момчета, за тези които искат сами да си правят инжекционите - ще помагам по телефона както до сега.а тези които искат аз да им го направя, просто ще трябва да говорят с мен, да измислим удобно време и да ми дадт повечко време: 2-3 дена за да мога да го направя след работа, а не колегите да имат нужда от мен, а аз да си чеша крастата в сервиза. Просто както и да го гледаме, бачкането ми дава хляба и не мога да си правя ебавки с него.Освен това, според мен инжекцион се прави първо на здрав автомобил. Масларки и мотори с проблеми не искам да пипам, най-малкото защото след това ако има проблем не знам дали е заради мен.Инжекцион се прави като преди това имаш всички части, кабелите са потготвени и всичко е абсолютно готово. 2-3 дена по 3-4 часа работа, настройки на аванс.... бавно спокойно и както си трябва. След седмица - две каране, колата да дойде пак при мен ( след поне 2 резервоара и 1 добавка за почистване на инжектори) и да си я донастроя. Сами се сещате че ако искам да го правя така, цената за труда става двойна и 90% от желаещите ще се откажат.Много от Вас се чудят защо колата ми върви толкова добре. Отговорът е, че е правена бавно и спокойно. Настройвана е и пренастройвана в продължение на месеци. Чарколяците са промивани, почиствани, заменяни при нужда, само и само всичко да е перфектно. Искам всички коли които правя да са така, но за 1 ден не става. за 1 седмица не става... питайте Демон-а, питайте Дарко, Зарко, Тино. Тунингът не е слагане на К&Н в кутия, не е лепене на стикерче... иска време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1net, направо звучиш като своеобразен Буда за хондаджията :lol: Respect! P.P. С извинения за офтопика, но не се сдържах след поста му ... всяка дума е в хармония с останалите и щастливата дущица на притежаващия Хонда :D

Редактирано от GIGGS

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Вече и аз съм по-спокен, не мога да си представа клуба без жилавия ентусиазъм на 1net. Иначе за всичко си прав брат, чудех се до кога ще издръжиш така да си призная. Сигурен съм, че феновете като мен и останалите ще се съобразят с тези подробности. Все пак хората на които може да се разчита тук по този начин не са много. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

................................. Тунингът не е слагане на К&Н в кутия, не е лепене на стикерче... иска време.

nice one :lol:
и аз сега да се обиждам ли :) като съм с K&N в кутия и стикерче? :) Емо, разполагаш с уникални способности. Но не се възползваш от тях - тоест за теб полза няма! Никъде по света го няма това. Само в България сме свикнали труда (и услугите) да са евтини, навсякъде по света труда е в пъти по-скъп от частите. А ти пари не искаш ... нормално е да ти писне да го правиш това! Ето още не мога да ти дам парите за онова дино, дето го правихме!ред: форума е безплатен и фрашкан с безплатна полезна информация! и това му е хубавото, и (се надявам) винаги ще е така. изобщо целия интернет е един комунизъм - безплатно и за всички. сигурен съм, че емо винаги ще продължава да отговаря на всякакви технически теми във форума. просто не бива да се прекалява с 'услугите' извън форума. особено от свестните хора, които имат проблеми с отказването ;) Редактирано от Magnum

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...