Jump to content
zlobar4e

Кофти Спирачки или Серво?

Recommended Posts

Здравейте!Откакто купих колата забелязвам,че не спира като трябва а може и аз така да си мисля,въпреки,че карах същата англичанка преди няколко дни и там положението беше същото Публикувано изображение. Педала потъва доста и едва след средата започва да спира(бях свикнал на Сузукито докато си сложа крака на педала и да е спряла беше без ABS,обаче спираше яко),смених задни накладки и цилиндърчета понеже бяха заминали,водачите и буталата на предните апарати си се движат добре.Обезвъздушавахме я 10 или 15 пъти почвайки от казанчето и свършвайки на задно дясно колело а също и по руски модел(от най-далечното към най-близкото колело),ефект и в двата случая минимален.Колата продължава да не спира както трябва,проверих предните накладки,все едно сега са сложени(марка KEEN,световно неизвестни).Та вариант 1 кофти накладки,понеже докараха диска до посиняване след спиране от 160 до 20 км/ч,вариант 2 серво помпа??Дисковете имат ръб но,не са толкова износени,че да окажат влияние.
С две думи колата не спира добре,от къде да я почна?
Колата е англичанка 97-ма 1.4,90 кончета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако на сухо успяваш да вкл. ABS-а значи  всичко ти е наред.Възможно е и накладките да са ти калпави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравих да спомена,че е без ABS

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...