zlobar4e 116 #1 Публикувано 17 Октомври, 2014 Здравейте!Откакто купих колата забелязвам,че не спира като трябва а може и аз така да си мисля,въпреки,че карах същата англичанка преди няколко дни и там положението беше същото . Педала потъва доста и едва след средата започва да спира(бях свикнал на Сузукито докато си сложа крака на педала и да е спряла беше без ABS,обаче спираше яко),смених задни накладки и цилиндърчета понеже бяха заминали,водачите и буталата на предните апарати си се движат добре.Обезвъздушавахме я 10 или 15 пъти почвайки от казанчето и свършвайки на задно дясно колело а също и по руски модел(от най-далечното към най-близкото колело),ефект и в двата случая минимален.Колата продължава да не спира както трябва,проверих предните накладки,все едно сега са сложени(марка KEEN,световно неизвестни).Та вариант 1 кофти накладки,понеже докараха диска до посиняване след спиране от 160 до 20 км/ч,вариант 2 серво помпа??Дисковете имат ръб но,не са толкова износени,че да окажат влияние. С две думи колата не спира добре,от къде да я почна? Колата е англичанка 97-ма 1.4,90 кончета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 19 Октомври, 2014 Ако на сухо успяваш да вкл. ABS-а значи всичко ти е наред.Възможно е и накладките да са ти калпави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #3 Отговорено 20 Октомври, 2014 Забравих да спомена,че е без ABS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове