Pretorian 0 #1 Публикувано 4 Октомври, 2014 Здравейте колеги, Започнах да си търся гуми за другото лято (защо от сега...и аз не знам). Бях до две магазинчета в София и там ми предложиха гумите които си търся, ама като видях DOT-а... от 2012-2013-година, като се опитваха да ме убедят, че годината няма никакво значение и да си взема от тях. Рових се в нета, сайтове колкото искаш, цени различни навсякъде (дори в някои сайтове една и съща гума с едни и същи индекси я има с 2-3 различни цени), но никъде не беше упоменат DOT-a на гумата. Та питането ми е - кажете къде в София мога да потърся? (главно марките Nokian и Good Year ме интересуват). Дори и някой сайт? От където да знам, че като си поръчам гумата, ще дойде това което трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #2 Отговорено 6 Октомври, 2014 Отиваш в Диана, харесваш си гумите и ги поръчаш онлайн Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shreek 8 #3 Отговорено 21 Октомври, 2014 Гледам и аз страхотни цени на онлайн поръчки, но за зимни гуми. И аз смятам, че гумата старее, без значение как е съхранявана, и искам да зная, ако продавача ти изпрати гуми с ДОТ, различен от договореният, имаш ли право да откажеш стакятя, и дължиш ли пари за транспорта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове