megamind 36 #1 Публикувано 29 Септември, 2014 (Редактирано) Добър вечер, Имам следния проблем: Днес паркирам пред блока и гледам нещо пуши под капака. Отварям и виждам това - ЦЪК ЦЪК ЦЪК ЦЪК ЦЪК. До преди това двигателя си беше равномерно мръсен, без следи от течове. Маслото, повечето филтри и гарнитурата на картера са сменени преди 700км, а половин час преди да запуши ударих нещо отдолу докато слизах от един бордюр. Въпреки това, теча изглежда отгоре от някоя от тръбите Някакви идеи какво може да е? п.с. Колата е Civic D14Z4. Редактирано 29 Септември, 2014 от megamind Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #2 Отговорено 30 Септември, 2014 (Редактирано) Много е трудно да удариш мотора от долу а и да го удариш ако беше сериозно нямаше да се доприбереш ... но по принцип мотора е доста височко ... ПС: 2 гарнитури на картера смених и на 3 тата се задържах ... и 2 те бяха дефектни .. с шупли Редактирано 30 Септември, 2014 от Mickelangelo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #3 Отговорено 30 Септември, 2014 Това, не ми изглежда,, на гарнитура, на картера. Как е гарнитурата на капака. Като чели пръска от някъде. И се стича после. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
megamind 36 #4 Отговорено 30 Септември, 2014 Вече е в сервиз - казаха, че тръбичката на всмукателния колектор, от която почва маркуча за към парното е спукана и разлятата течност е антифриз, а не масло. Утре ще търся цял колектор, но чудното ми е къде е отишло маслото... колата гори не повече от 0.5л. на 10к км., а в момента е на минимума след смяна преди 700км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #5 Отговорено 30 Септември, 2014 провери добре ли ти е завит масления филтър, защото на една от снимките ми се стори че отдолу е поомазана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове