psiharcheto 2 #1 Публикувано 11 Септември, 2014 светна ми чека отидох на маистор показа ми грешка на клапата за оборотите след почистжане на клапата с ултра звук и монтажа колата заработи перфектно но лампата ми не иска да гасне свалихме акомулатора за 5 мин пак не изгасна ,свалиха някакъв бушон от тези които са под волана и пак не огассна после сжалиха някакъв бушон от тези които са до двигателя и пак ништо и в краина сметка оборотите се оправиха грешката е изчистена но лампата не гасне ако някои може да даде инфо как да загасне проклетата лампа че ми като трън в петата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #2 Отговорено 11 Септември, 2014 Трябва чистене с диагностика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 11 Септември, 2014 баси дългото изречение без нито главна буква ....... не изтривам темата само и единствено защото колегата има проблем с колата .... Правилаза ползване на форумите на HondaBG.com Правило 1 - За езика: т.1. Във форума се пише на КИРИЛИЦА. Изглежда много по-приятно, пък и нали форума е Български и за Българи. Тези които нямат кирилица могат да ползват вградената кирилизация. Ето как става това: т.2. Забранено е писането с латински букви ("методиевица"/"шлякавица"), както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код, release info и др.) Това са по-сложните за откриване букви във фонетичен режим на клавиатурата (т.е. когато Кредора преобразува латиницата): Ч = ` Ш = [ Щ = ] Ю = Я = q В = w Ж = v Ц = c Й = j Ъ = y У = u Ь = x т.3. Използвайте главни букви, точки, запетайки и други такива препинателни знаци (по-прегледно е). т.4. Писането с главни букви в интернет се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН! т.5. Използвайте почернен (bold) шрифт, само когато искате да подчертаете нещо важно, а не за цялото си съобщение. т.6. Пишете не само на кирилица, но и на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!т.7. Неграмотно написани мнения ще бъдат изтривани! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
psiharcheto 2 #4 Отговорено 11 Септември, 2014 Вземам си бележка веднага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #5 Отговорено 11 Септември, 2014 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7306 Ето как се чистят грешки Ако пък имаш обд2 там не знам как стоя нещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #6 Отговорено 11 Септември, 2014 (Редактирано) Бушоните под таблото -долу до левия ти крак.Изклячваш колата от контакт и вадиш за 10сек. бушон 9 ( BACK UP 7,5А ) Преди да го сложиш навии около пластмасовия му корпус кабелче с изолация ,с чиято помощ да го вадиш занапред без да правиш йога под таблото Редактирано 11 Септември, 2014 от M&M Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове